Oasis coin nedir, projesi ne? ProjectOasis Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Son günlerde adından sıkça bahsettiren Oasis coin nedir ve nasıl kullanılır merak konusu oldu. Dikkatleri üzerine çeken ProjectOasis coin özellikleri ise araştırılmaya başlandı. Gündemde yerini kaybetmeyen Oasis coin hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Özellikle oyun severlerin dikkatini çeken ve etkileşiminin oynayarak arttığı rekabet büyüme yolunda gidilmektedir. Bu süreç içerisinde ise Oasis ortaya çıkmıştır. Oasis’in birincil belirteci, BEP-20 blok zincirinde oluşturulan bir yardımcı belirteç olan $OASIS’dir, Oasis NFT’leri ise BEP-721 belirteçleri olarak basılmıştır. $OASIS, bir yönetim belirteci olmakla birlikte, oyun oynamak, NFT satın almak, çeşitli etkinliklere katılmak, gelecekteki arazi satın alımları ve çok daha fazlası için de kullanılır.
Oasis ekip oyunlarından oluşmaktadır. Oyun içerisinde değişmeyen kurallar ve jetonlarda oldukça fazladır. Desteklediği ana fikir tam oyuncuların yarattığı her şeyin mülkiyeti ve gözetimi karakterler, avatarlar, ekipman dahil oyun içi, aksesuarlar ve daha fazlası.
Oasis, oyun tasarımı olarak dünya genelinde yoğun ilgi görmektedir. Asgari şekilde uygulanan bu uygulama erken aşamadaki oyunlar için oldukça gerekli bir düzenlemedir.
Oasis coin yorum
Yeşim bir oyun dünyası oluşturulan bu süreçte yeni şeyler ortaya konmaktadır. Oyunu oynarken kazanmak oldukça mümkündür. Kişiler arasında iletişimi de arttıran bu uygulama MEAVERSE projesi olarak anılmaktadır.  Kullanıcıların oyun içinde sahip olduğu varlıkların nelerden oluştuğuna bakacak olursak; öncelikle her oyuncunun karakteri oyuncunun kendisini temsil ediyor ve karakteri oluşturan parçalardan kıyafetler, ten rengi, saç ve efektler gibi parçalar kullanıcıların oyun içi sahip olduğu ve NFT olarak cüzdanlarında depolanan varlıkları oluşturuyor.
Oluşturulan bu doğa sergisi metaverse hem oyun hem de ekosistem üzerinden büyük ilgi görmüştür. 14 milyon arzaya sahip olan Oasis kar zarar dengesi üzerinden etkinlik göstermiştir.  Metaverse projelerinin oluşturduğu dünyalar ve gerçek dünyayı farklı şekillerde dijital dünyaya taşımasıyla yaşadığı hype’ı hepimiz biliyoruz. Farklı bir açıdan nostaljik bir metaverse oluşturan bu projeyi de dikkatle takip edilmelidir.
 

oasis nedir oasis projesi nedir projectoasis nedir