Odeabank Bank'O Kart kredi kartı başvuru işlemleri

TAKİP ET

Odeabank müşterisi olsanız da olmasanız da kredi kartı için başvuruda bulunabilirsiniz. Odeabank banko kredi kartı başvurusu yapabilmek için yapmanız gerekenleri sizler için derledik. Odeabank Bank'O Kart kredi kartı başvuru işlemleri nasıl yapılır?

Reklam
Reklam

Odeabank kredi kartı 

Odeabank kredi kartı kullanarak üye iş yerlerinde taksitli alışveriş yapabilir ve yaptığınız harcamalar sonucunda puan kazanabilirsiniz. Kazanılan puanları biriktirerek istediğiniz an kullanabilirsiniz. Biriktirilen puanlarla indirimli ya da bedava bir şekilde alışverişte yapabilirsiniz. Kredi kartınızı intenet alışverişlerinize istediğiniz zaman açabilir ve kapatabilirsiniz. Eğer alışverişleriniz daha güvenli bir şekilde yapmak isterseniz de sanal kart çıkartabilirsiniz. Odeabank kredi kartlarını şu şekilde sıralayabiliriz: 

Bank’O Card Axess 

Bank’O Atlas Card 

Bank’O Card 

Odeabank Private Card 

Odeabank şubeden kredi kartı başvurusu 

Odeabank kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız, başvurunuzu Odeabank şubeleri üzerinden kalaylıkla yapabilirsiniz. Banka şubesine gidip oradaki görevliye kredi kartı başvurusunda bulunmak istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır.  

Kredi notunuz düşük değilse ve düzenli bir geliriniz varsa kredi kart başvurunuz onaylanacaktır. Halk arasında kara liste olarak geçen listede isminiz yer alıyorsa kredi kartı başvurunuz reddedilecektir. Eğer, sistemde bilgileriniz yoksa banka sizden belge talep edebilir. Herhangi bir sorun olmaması durumunda kredi kartı başvurusunuz onaylanacak ve işlemler başlatılacaktır. Yaklaşık bir hafta içinde kredi kartınız size ulaştırılacaktır. Ayrıca kredi kartı başvurusunu Odeabank ATM’lerinden de yapabilirsiniz. 

Odeabank SMS’le kredi kartı başvurusu 

Odeabank kredi kartı sahibi olmak istiyorsanız, Odeabank’ın herhangi bir şubesine ya da ATM’sine gitmeden SMS ile de başvuruda bulunabilirsiniz. Telefonunuzun mesaj kısmına BANKO bir boşluk bırakarak T.C. Kimlik Numaranızı yazarak 8444’e göndermeniz yeterli olacaktır.   

Banka kısa bir süre içinde kredi kartı başvurunuzu değerlendirir ve size sonucunuzu bildirir. Başvurunuz eğer onaylanırsa size kullanabileceğiniz kredi kartı limiti hakkında bilgi verilir veya başvurunuzu tamamlamak üzere sizi banka şubelerine çağırırlar. 

Müşteri Hizmetlerinden kredi kartı başvurusu 

Odeabank'a kredi kartı başvurusu yapmanın bir diğer yolu ise müşteri hizmetlerini aramaktır. Odeabank müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartları hakkında bilgi sahibi olabilir veya kredi kartı başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

Başvuruda bulunabilmek ya da kredi kartları hakkında bilgi almak için öncelikle  444 8 444 iletişim merkezini aramanız gerekmektedir. Bağlandıktan sonra telesekreter sizi karşılayacak ve işlem yapmanız için menüyü listeleyecektir. 

Kredi kartı başvurusu için gerekli aşamaları tam yapmanız durumunda kredi kartı başvurunuzu kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Banka sizi arayarak veya SMS yolu ile geri dönüş yapacaktır. 

İntenet üzerinden Odeabank kredi kartı başvurusu 

Kredi kartı başvurusunu Odeabank’ın resmi intenet sayfasından da kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için öncelikle https://www.odeabank.com.tr/ adresinize girmeniz gerekmektedir. Açılan sayfada menü kısmından Bireysel sekmesine tıklayarak “Kartlar”ı seçmeniz gerekir. 

Sol tarafta yer alan menüde Kartlar başlığının altında yer alan “Kredi Kartlarına” tıkmalısınız. Bu kısımda bankanın sunduğu kredi kartlarını görebilirsiniz. Kartı seçtikten sonra karşınıza çıkan “Hemen başvurmak için tıklayın” seçeneğine tıklamanız durumunda kredi kartı başvuru formunu görüntüleyebilirsiniz. 

Bank’O Card Axess kredi kartı başvuru formu için buraya tıklayınız.

Başvuru formu 3 aşamadan oluşmaktadır. Kredi kartı başvurunuzun gerçekleşmesi için formu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız. Formu doldurup gönderdiğiniz zaman ise kredi kartı başvurunuz yapılmış olacaktır. Banka sizi arayarak veya SMS yoluyla yapmış olduğunuz başvuru hakkında sizi bilgilendirecektir. 

Odeabank Bank’O Atlas Card kredi kartı başvuru formu için buraya tıklayınız. 

Odeabank intenet ve mobil şube kredi kartı başvurusu 

Eğer, Odeabank müşterisiyseniz ve intenet bankacılığını kullanıyorsanız kredi kartı başvurunuzu İntenet veya Mobil şube üzerinden yapabilirsiniz. İlk olarak www.odeabank.com.tr adresine girerek sağ tarafta yer alan “İntenet Şubesi” üzerinden şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. 

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra kredi kartları kısmından başvuru formunu görüntüleyebilir ve başvuru oluşturabilirsiniz. Aynı şekilde telefonunuza indirdiğiniz Odeabank’ın mobil uygulamasıyla da kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Odebank mobil uygulaması IOS ve Android uyumludur. İntenet bankacılığı şifreniz ile hesabınıza girdikten sonra başvurular kısmından kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. 

odeabank odeabank kredi kartı kredi kartı başvurusu odeabank kredi kartı başvurusu