Öğlen saatlerinde açıklama yapıldı! Vatandaşlar akın etti! Anında ödeme 8.000 TL olarak yatacak

TAKİP ET

TC kimlik numarası üzerinden anında ödeme yapılmasına yönelik mühim bir kampanya öğlen saatlerinde duyuruldu.

Reklam
Reklam

Öğlen saatlerinde açıklama yapıldı! Vatandaşlar akın etti! Anında ödeme 8.000 TL olarak yatacak. TC kimlik numarası üzerinden anında ödeme yapılmasına yönelik mühim bir kampanya sabah saatlerinde duyuruldu. Acil olarak para lüzumları içerisinde olan vatandaşlar, Burganbank bağlamında 8.000 TL olan limit kullanımlarında gelir belgesi sunmalarına lüzum olmadan kredi alabiliyorsunuz. Bu banka üzerinden oluşturulan son kredi duyurusuna göre bankanın kuyrukları bir hayli arttı.

Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!


QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Bahar Kredisinde Rekor! 90 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyasından Anında Faydalanın


Akbank kara listede ve kredi puanı sıfır olan vatandaşlara 20.000 TL ödeme yapıyor! Aylık ödeme yok! Paralar hemen hesapta





Burganbank bağlamında, resmi web internet sitesi bağlamında oluşturulan kredi duyurusuna göre vatandaşlara anında müracaat yapılması durumunda 8.000 TL gelir belgesi ibrazlı gerektirmeyen bir kampanya açıklandı. Buna göre 8.000 TL olan kredi limitinde 3 sene varan taksit seçeneğe ile mühim bir kredi kampanyasına geçilmiş oldu.

 

Banka, özel sektör üstünde çalışan ya da emekli olan bireylerin bütçelerini çok daha rahat bir şekilde yönetilebilmesi amacıyla özel kampanyalara imza atmaya devam etmektedir. Buna göre Burganbank 8.000 TL kadar olan nakit gereksinimlerine yönelik özel bir kredi kampanyasına imza atarak, bu kredi başvurularında rastgele bir bekleme süreci olmadan süratli bir şekilde geri dönüş yapmakta ve vatandaşın gereksinimi olan nakit ödemeleri hemen banka hesaplarına yatırmaktadır.



Kredi notu düşük olan şahıslar dahi bu 8.000 TL olan kredi limitleri basit bir şekilde kullanabilirler.