Oğlum dizisi ne zaman başlayacak?

TAKİP ET

Show TV yeni yıla iddialı bir diziyle başlayacak. 2022 yılında yayınlanması beklenen Oğlum isimli dizi hakkında araştırmalar devam etmektedir. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan bazı isimler açıklandı. Kısa sürede ilgi gören Oğlum dizisinin ne zaman başlayacağı araştırılmaktadır. Oğlum dizisi ne zaman başlayacak? Bu haberimizde Oğlum dizisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Oğlum dizisi hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Canan Ergüder, Timur Acar, Serhat Teoman ve Nihal Yalçın gibi başarılı isimlerin yer aldığı 'Oğlum' dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstlendi. Show TV'nin 2021-2022 sezonunda vizyona giren yeni dizilerden biri olan ' Oğlum' dizisi kısa sürede büyük ilgi gördü ve dizinin çıkış tarihi de izleyiciler tarafından sorgulandı. Şüphesiz sezonun en iddialı bölümlerinden biri olan Oğlum 2022'de Show TV'de ekrana gelecek ancak 2022'in hangi  ayında yayınlanacağı  hakkında net bir bilgi yok. Dizinin cast çalışmaları devam etmektedir. Oğlum isimli dizinin konusu nedir?

Oğlum dizisi

Oğlum dizisi bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ile başka bir ailenin 12 yaşındaki oğlu Cem arasındaki dramatik hikayeyi anlatacak. Cem çok varlıklı bir ailenin oğludur ve bilgisayarları çok sever ama Kaan'ın aile durumu Cem'in ailesine göre oldukça kötüdür. Bir süre sonra bu iki çocuğun yolları beklenmedik bir şekilde kesişecektir. Oğlum dizisinde Kaan ve Cem arasında yaşanan olaylar nedeniyle dizide hayata dair güçlü bir mesaj gelecek. 

Dizinin yakın bir süre içerisinde başlaması bekleniyor. İlerleyen günlerde Show TV tarafından dizinin ne zaman başlayacağı açıklanacaktır.

Oğlum dizisi Oğlum dizisi ne zaman?