Öğrencilere müjde! Ocak ayı tatil tarihi belli oldu

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğrencilere müjdeli haber geldi. Ocak ayı tatil tarihi belli oldu. Öğrenciler bu habere çok sevinecek…

Reklam
Reklam

Yeni yıl için geri sayım başlarken Milli Eğitim Bakanlığından da öğrencilere müjdeli haber verildi. Hem veliler hem de öğrenciler tarafından merakla beklenen yarıyıl tatili tarihi belli oldu. Peki, Okullarda yarıyıl tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? 2023 15 tatil ne zaman başlayacak?

2023 yılı için geri sayım devam ederken Milli Eğitim bakanlığı'da öğrenci ve velilerin merakla beklediği yarıyıl tatili tarihini açıkladı. Ocak ayında başlayacak olan 15 tatilde plan yapan öğrenciler bu haberi duyunca sevinçten havalara uçacak. Peki, yarıyıl tatili ne zaman başlıyor? Okullarda Sömestr tatili ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanlığı tatil takvimi haberimizde...

2023 yarıyıl tatili ne zaman başlıyor?

Öğrenciler ve veliler tarafından merakla beklenen 15 tatil tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 sömestr tatili ile ilgili önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre 2023 yarıyıl tatili 23 Ocak tarihinde başlayacak ve 3 Şubat 2023 tarihinde sona erecek. Diğer yandan okullarda 1. dönemin sona ereceği tarihte belli oldu. 20 Ocak Cuma günü okullar kapanacak ve 6 Şubat Pazartesi günü yeniden eğitim-öğretim başlayacak.

2023 yarıyıl tatili kaç gün sürecek?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan takvime göre 2023 yarıyıl tatili kaç gün sürecek sorusunun yanıtı da belli oldu. Hafta sonları da dahil olmak üzere öğrenciler 15 tatilde 16 gün tatil yapacak.