Öğrencisini darp eden Ali Rıza Yücel'den pişkin savunma!

TAKİP ET

Aksaray'da matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel'in öğrencisini sınıftan çıkarak koridorda darp etmesine ilişkin açılan soruşturma kapsamında verdiği ifadesinde 'Ben bir iki tokat vurdum zannediyordum' dediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Tüm Türkiye, iki gündür Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde 5. sınıfta okuyan S.T.K'nin matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel tarafından darp edilmesini konuşuyor. Olaydan hemen sonra hakkında soruşturma açılan Ali Rıza Yücel’in soruşturma kapsamında verdiği ifadesi ortaya çıktı. Hakkında 1,5 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Yücel'in ifadesinde kullandığı sözler ise pes artık dedirtti.



Ali Rıza Yücel, ifadesinde psikolojik sorunları olduğunu öne sürdüğü ve normalde hap kullandığını, o günde ilacının içmeyi unuttuğunu söylediği belirtilirken, bu olayı nasıl yaptığını hatırlamadığını sadece bir-iki tokat vurduğunu zannettiğini, olayda kendisini kaybettiğini söylediği öğrenildi.



Görüntüleri izledikten sonra bunu nasıl yaptığını kendisinin de bilmediğini ve yaşanan olay nedeniyle çok üzgün olduğunu söyleyen öğretmen Ali Rıza Yücel ifadesinin devamında o gün öğrencisinin kendisine hırsız dediği için kendisini kaybettiğini anlattı.
 

aksaray dayakçı öğretmen ali rıza yücel ifadesi