Okan Bayülgen'den çok konuşulacak Z kuşağı yorumu

TAKİP ET

Haber Global kanalında yayınlanan Muhabet Kralı'nın sunucusu Okan Bayülgen'den çok konuşulacak bir Z kuşağı yorumu geldi. Z kuşağında yer alan gençlerin bu açıklamaya ne tepki göstereceği merak konusu oldu. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Yıllarca ekranlarda pek çok program ile izleyenler karşısına çıkan ünlü sunucu Okan Bayülgen şu sıralarda kariyerine Haber Global kanalında yayınlanan Muhabbetin Kralı programıyla devam ediyor. Programın yeni bölümünde sosyolog Prof. Dr. Barış Erdoğan’ı konuk eden Okan Bayülgen’den çok konuşulacak bir Z kuşağı yorumu geldi. Bayülgen’in Z kuşağı yorumuna insanlardan nasıl bir tepki geleceği merak konusu oldu.
Okan Bayülgen’den Şok Z Kuşağı Yorumu
Muhabbetin Kralı programında  Prof. Dr. Barış Erdoğan’ı konuk eden Okan Bayülgen, Erdoğan’a Z kuşağı hakkında bazı sorular yöneltti. 2020 yılında yaklaşık 128 bin çocuğun antidepresan kullandığını söyleyen Erdoğan Z kuşağı hakkında ‘hapı yutmuş kuşak’ ifadelerini kullandı. Bu ifadeyi kullanmasını kullanılan antidepresanlara ve çocukların sosyal anlamdaki zayıflığına bağlayan Erdoğan bu neslin İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana en kötü ekonomiye sahip nesil olacağını söyledi.
Prof. Dr. Barış Erdoğan’ın ifadelerine eklemeler yapan Okan Bayügen Z kuşağından hiç hoşlanmadığını sadece ufak bir bölümünü beğendiğini belirtti.
Okan Bayülgen’in bu ifadelerinin Z kuşağında yer alan genç kesimden nasıl bir tepki göreceği merak ediliyor.
 

okan bayülgen z kuşağı muhabbetin kralı