Okan Bayülgen'e mahkemeden kötü haber: Davayı kaybetti!

TAKİP ET

Okan Bayülgen, 2012 yılında yanında özel şoför olarak başladığı Burhan Akdeniz ile 2018 yılında yollarını ayırmıştı. Hem Okan Bayülgen'in hem de eski eşi ve kızlarının özel şoförü olarak 6 yıl boyunca çalışan Burhan Akdeniz, haksız yere işten çıkarılmasında dolayı ünlü televizyoncuya dava açtı.

Davadan önce zorunlu arabuluculuk yoluyla Okan Bayülgen'e ulaşan Burhan Akdeniz, arabuluculuk görüşmesine gelmeyen ve Okan Bayülgen'in işini sonlandırmasıyla birlikte o dönemde kendisine ödenmesinin teklif edildiği 10 bin TL'yi kabul etmedi ve avukatı Ece Rukiye Kalay ile konuyu mahkemeye taşıdı.



İşlerinde küçülmeye gidildiği beyanıyla işinden ihbarsız ve tazminatsız çıkarıldığını mahkemeye sunan Burhan Akdeniz, Okan Bayülgen'e karşı açtığı tazminat davasını kazandı. Ünlü televizyoncu, yaklaşık 3 yıl süren dava kararını istinaf mahkemesine taşıdı fakat sürecin daha fazla uzayacağını anlayınca geri adım attı.

Mahkeme heyeti ise Okan Bayülgen'in 88 bin 584 liralık tazminat miktarını 6 yıllık faizi ile  birlikte ödemesine hükmederken kararın hemen ardından Bayülgen'in eski şoförü Akdeniz'e tazminat bedelini ödediği öğrenildi.

 

okan bayülgen Burhan Akdeniz tazminat davası mahkeme kararı