Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı! Okan Bayülgen kimdir, sağlık durumu nasıl?

TAKİP ET

Amadeus oyunu öncesi kalp spazmı geçirdiği öğrenilen ünlü şovmen Okan Bayülgen'in sağlık durumu merak ediliyor. Hastaneye kaldırıldığı haberlerinin gündeme gelmesiyle birlikte sağlık durumu merak edilen Bayülgen hakkında araştırmalar sürüyor. Oyunu öncesinde kalp spazmı geçirdiği ve apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenilen ünlü sanatçıya bazı tetkikler yapıldı.

Reklam
Reklam

Amadeus oyunu öncesi kalp spazmı geçirdiği öğrenilen ünlü şovmen Okan Bayülgen’in sağlık durumu merak ediliyor. Hastaneye kaldırıldığı haberlerinin gündeme gelmesiyle birlikte sağlık durumu merak edilen Bayülgen hakkında araştırmalar sürüyor. Oyunu öncesinde kalp spazmı geçirdiği ve apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenilen ünlü sanatçıya bazı tetkikler yapıldı. Yaptığı açıklamalar ve programlarıyla magazin dünyasının sık sık konuştuğu isimlerden biri olan ünlü şovmen Okan Bayülgen, Amadeus oyunu öncesinde kalp spazmı geçirdi. Rahatsızlanan ve apar topar hastaneye kaldırılan ünlü sanatçıya bazı tetkikler yapıldı. Haberin magazin manşetlerine düşmesinin ardından sanatçının sağlık durumu merak edilmeye başlandı. Peki, Okan Bayülgen kimdir? Okan Bayülgen’e ne oldu? Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…

Kalp Spazmı Geçirdi

Amadeus oyunu ile sahneye çıkan ünü sanatçı Okan Bayülgen, oyun öncesinde kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırıldı. Hastanede tetkikleri yapılan Bayülgen’in bir gün süre ile evinde dinlendiği bilgisine ulaşıldı. Sanatçının rahatsızlığı sebebiyle oyunu ertelenirken sağlık durumunun iyi olduğu ve oyunda sahne almaya devam edeceği açıklandı.



Okan Bayülgen Kimdir?

23 Mart 1964 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Okan Bayülgen, oyuncu, şovmen, tiyatro ve klip yönetmeni, seslendirme sanatçısı, yapımcı ve fotoğrafçıdır. İstanbul Göztepe’de Taş Mektep isimli yatılı okulda eğitimine başlayan Bayülgen, 6 yaşındayken yatılı okula verildi. Şişli 19 Mayıs İlkokulu’ndan mezun olduktan sonra Galatasaray Lisesi’nde eğitimine devam etti. Öğrencilik yıllarında müzik, edebiyat, folklor gibi kollarla ilgilendi. Okula gitmeme durumu sorun olmaya başlayan Okan Byaülgen’in annesi Ayla Görgün, oğlunu Bodrum’a yanına çağırdı ve Bodrum Lisesi’ne kaydı yaptırıldı. Oradan Şişli Lisesi’ne geçen Bayülgen, 1984 yılında Şişli Lisesi’nden mezun oldu. Fotoğraf eğitimi almak için Fransa’ya gitti. Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi’nde hukuk okumaya başladı. Daha sonra fikir değiştirerek yine aynı üniversitenin ekonomi bölümüne geçti. Bir yılın ardından ekonomi bölümünü de yarıda bırakarak Türkiye’ye geri döndü. Türkiye’ye döndükten sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü sınavlarından başarıyla geçti ve buradaki eğitimine başladı. 1989 yılında mezun oldu ve ardından aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptı. Kariyerine tiyatro oyuncusu ve yönetmen olarak başladı. Devlet Tiyatroları’ndaki en genç yönetmen olarak çeşitli oyunlar yöneten Bayülgen, bazı oyunlarda kendisi de oynadı. Çeşitli radyolarda çalıştı. TV hayatına Satel TV’de klipler sunarak adım atan Bayülgen, ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Gece Kuşu adlı program ile adını geniş kitlelere duyurdu. Hemen ardından Televizyon Çocuğu adlı program ile izleyici karşısına çıktı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Zaga programı büyük ilgi gördü.2005 yılında Televizyon Makinası ile TV’de eyer aldı. Çok sayıda programla sevenlerinin karşısına çıkan ve farklı konseptleriyle dikkatleri üzerine toplayan Okan Bayülgen’in İstanbul adında bir kızı vardır.