Okan Buruk Karagümrük maçında yeni bir isme şans verecek

TAKİP ET

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray son maçta Alanyaspor ile kendi evinde 2-2 berabere kalmıştı. Takımın kötü gidişatından teknik direktör Okan Buruk sorumlu tutulmuş ve taraftarlar da sosyal medyadan tepki göstermişti. Eleştirilerin odağında olan Okan Buruk Karagümrük maçında sol bek bölgesinde yeni bir futbolcuya şans vermeye hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Atatürk Olimpiyat stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada teknik direktör Okan Buruk yeni bir isme şans vermeye hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı takımda sol bek pozisyonunda geçtiğimiz hafta Kazımcan Karataş’ı tercih eden teknik direktör Okan Buruk, oyuncunun yaşadığı sakatlık sonrasında as takımda Emre Taşdemir'i denemeye başladı.

Okan Buruk takımda yabancı sınırlamasından dolayı üçlük oynatmak zorunda kalırken uzun zamandan beri forma şansı bulamayan Taşdemir bu sezon ilk kez sahaya çıkacak.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk’un Icardi ve Mertens'in uyumundan memnun olduğu da öğrenilirken hücum hattını değiştirmeyi düşünmediği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Galatasaray'ın Karagümrük maçında ilk 11'inin şöyle olması bekleniyor;

Muslera, Dubois, Nelsson, Emin, Emre Taşdemir, Torreira, Sergio, Kerem Aktürkoğlu, Rashica, Mertens, Icardi