Okan Buruk'tan maç sonrası önemli açıklamalar

TAKİP ET

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, İstanbulspor galibiyeti sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, rakibi maça ortak ettiklerini belirterek '3. golü atmamız gerekiyordu' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Galatasaray, Süper Lig’in 15. haftasında kendi evinde İstanbulspor’u ağırladı. Karşılaşma Galatasaray'ın 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi. Okan Buruk, lider olarak ayrılmayı hayal ettiklerini belirterek buna ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maç sonu istediğimiz gibi bitmedi

Okan Buruk açıklamasının devamında maçın sonunun istedikleri gibi bitmediğini bu sebeple suratlarını nasıl aldığını belirtirken "Liderlik sevincini tam olarak yaşayamadık ama ilk yarının 40 dakikası iyiydik. İkinci yarı daha dengeli geçti. Üçüncü golü atmamız gerekiyordu. Belki dört, beş... Rakibi ortak ettik. Böyle durumlarda 'aman gol yemeyeyim' psikolojisi de yaşadık. Bölüm bölüm sıkıntılar yaşadık. Daha iyi bitirebilirdik. İstanbulspor'u da oyun olarak kutlamak isterim. Daha erken bitirebileceğimiz bir maçı stresli tamamlamış olduk. Bunu daha önce de yaşadık. Düzeltmemiz lazım." dedi.