Okan Buruk'un favorisine veda! Galatasaray taraftarı üzgün

TAKİP ET

Süper Lig'de Okan Buruk liderliği geçen sezondaki kötü anıları unutturdu. Ligde yakalanan performans ile 14 serilik bir galibiyet yaşayan Galatasaray, Konyaspor maçında yenilerek seriyi bozdu. Okan Buruk'un favorisi olan futbolcu için ise dünya devinin araya girmesiyle ayrılık yaşandı. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Galatasaray, şampiyonluk hesaplarını hayata geçirmek isterken takımdan flaş açıklamalar geliyor. Transferi sezon başında yapılan ve performansı ile kendisini hem takımda sevdiren hem de taraftarın gönlünü kazandıran futbolcu için dünya devinin araya girdiği öğrenildi. Okan Buruk’un da favorisi olan futbolcu veda mı ediyor?

Yeni takım açıklandı

Lucas Torreira’ yi sezon başladığında Galatasaray 6 milyon euroya transferi Arsenal’den aldı. 2026’ya kadar sözleşmesi Galatasaray’da olacak. Şimdiden Sarı Kırmızılı takım için 27 yaşındaki Uruguaylı takım açısından önemli bir futbolcu haline geldi.

23 maçta yer alan futbolcuya dair bazı iddialar gündemde. Daily Cannon’un haberine göre şu an için 15 milyon euro değeri olan Torreira Avrupa’nın önemli takımlarının ilgi odağı oldu. Bilindiğine göre şimdiden başarılı orta saha oyuncusu yerine yeni bir alternatif aranıyor.

Ortaya çıkan iddialarla ilgili ise Lucas Torreira, sezon sonunda takıma veda etmeye ılımlı baktığını da belirtti. İtalya Serie A’dan Milan’ın oyuncu ile ilgilendiği ve Galatasaray ile görüştüğü biliniyor.