Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi belli oldu! Oktay Kaynarca yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam ne zaman başlıyor?

TAKİP ET

Oynadığı tüm dizi ve hayat verdiği tüm karakterlerle izleyenleri kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca yepyeni bir yapımla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni projesiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kaynarca'nın aynı zamanda bu projenin yapımcılığını da üstlendiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Oynadığı tüm dizi ve hayat verdiği tüm karakterlerle izleyenleri kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca yepyeni bir yapımla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni projesiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kaynarca’nın aynı zamanda bu projenin yapımcılığını da üstlendiği öğrenildi. Yapımcılığını üstlendiği yeni dizisi merakla beklenen Oktay Kaynarca’nın ekranlara dönmesini sabırsızlıkla bekleyen hayranları şimdiden projenin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazsam ne zaman yayınlanacak?İşte detaylar…

Oktay Kaynarca Yeni Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer alacağı yeni dizisinin çekimleri Haziran sonu başlayacak. Dizinin ismi ise Ben Bu Cihana Sığmazsam oldu. Onur Tan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin yapımcılığını ise Oktay Kaynarca üstleniyor. Dizinin Eylül ayında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.



Ben Bu Cihana Sığmazsam Oyuncu Kadrosu

Nesimi’nin efsane bir şiirinden ismini aldığı yeni dizi Ben Bu Cihana Sığmazsam’ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, dizide Cezayir karakterine hayat verecek. Henüz oyuncu kadrosu netleşmeyen yeni dizinin bazı sahnelerinin Türki Cumhuriyeti’nde çekileceğine dair bilgiler yer alıyor.