Oktay Kaynarca'nın yeni rolü! EDHO'nun yerine yeni dizi!

TAKİP ET

Çok sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son olarak beklenmedik şekilde final yapmıştı. Hızır Çakırbeyli karakteriyle çok sevilen Oktay Kaynarca'nın oynayacağı yeni dizi belli oldu.

Reklam
Reklam

Hatırı sayılır hayran kitlesi olan ve yayınlanmaya başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçen yıl ani bir şekilde final yaparak seyirciye veda etmişti.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 199 bölüm boyunca ‘Hızır Çakırbeyli’ rolünü oynayan Oktay Kaynarca’nın yeni projesi belli oldu.
Oktay Kaynarca, 27 Ocak tarihinde 57. yaşını dostlarıyla beraber kutlamıştı. Kız kardeşi Onur Kaynarca’nın mekanında misafirlerini ağırlamış ve yeni projeyle ilgili olarak “Bu yıl yapımcı olarak beni göreceksiniz, büyük işler yapacağız.” Sözlerini sarf etmişti.
“Aynı zamanda oyuncu olarak da ekranlarda olmaya devam edeceğim. Haziran ayı başında çekimlerine başlayacağız ve eylülde yayına girmiş olacak. ATV’de olacak” diyerek konuşmuştu.
Kaynarca yapımcı olarak şunları söyledi; “Gerçekten çok yorucu olacak, çekim yaparken bu kadar yorulmuyordum, herkesle tek tek ilgileniyorum. Çekim, cast derken iki kat daha fazla çalışıyorum.”
Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yaptığı habere göre, Kaynarca’nın yapımcılığını da üstlendiği dizi eylül ayında ATV’den seyircileriyle buluşacak.

“Ben Bu Cihana Sığmazam”
Çekimlerinin haziran ayı sonlarında başlayacağı planlanan dizinin ismi ise “Ben Bu Cihana Sığmazam” olacak.
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yönetmen koltuğunda ise Onur Tan oturuyor. Dizi adını Nesimi’nin efsane şiirinden almış. Yusuf Alp ve Alican Yaraş’ın yazdığı dizide, Oktay Kaynarca sürprizi bol bir karakteri canlandırıyor.
Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandıracağı karakterin ismi ise ‘Cezayir’. Diğer yandan oyuncu kadrosu neredeyse netleşmek üzere olan dizinin bazı sahneleri Türki Cumhuriyetleri’nde çekilecek.
Kadroda olmayacak
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dijiyal ortamda yeniden çekilecek haberlerinin çıkmasının ardından Kaynarca, kendisinin kadroda olmadığına açıklık getirmişti.
“Benim bir haberim yok, biz yokuz. Biz projede değiliz, öyle bir şey varsa da haberimiz yok” demişti.
“Bu konuyla ilgili karar verecek kişi ben değilim. Diğer arkadaşlarla konuşursanız daha sağlıklı olur. Ama bizi uzaktan yakından ilgilendirmiyor, bilgimizde yok” dedi.