Okullar hangi illerde tatil oldu? 13 Ocak 2022 Perşembe

TAKİP ET

Ülkemizin birçok ilinde yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı okullar tatil edildi. Okulların tatil edildiği haberi yayınlandıktan sonra öğrenciler ve veliler 13 Ocak 2022 tarihinde hangi illerde okulların tatil olduğunu araştırmaya başladı. Peki okullar hangi illerde tatil oldu? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Ülkemizin birçok ilinde yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı okullar tatil edildi. Birçok ilin valiliği tarafından okulların tatil edildiği haberi yayınlandıktan sonra öğrenciler ve veliler 13 Ocak 2022 tarihinde hangi illerde okulların tatil olduğunu araştırmaya başladı. Kar yağmayan illerde de olumsuz hava şartları etkisini gösterirken bazı illerin valilikleri okulların tatil edildiğine dair açıklamada bulundu. 

13 Ocak 2022 tarihinde hangi illerde okullar tatil edildi?
13 Ocak tarihinde birçok ilin valiliklerinden gelen açıklamalara göre okullar tatil edildi. 
Denizli valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Çameli ilçesinde 12 Ocak tarihinde okulların tatil olurken 13 Ocak tarihinde okulların tatil olup olmayacağıyla alakalı bir açıklama gelmemiştir. 
Çanakkale valiliği 12 Ocak günü olumsuz hava şartlarından dolayı okulları tatil ederken 13 Ocak günü okulların tatil olup olmayacağıyla alakalı bir açıklama gelmedi. 
Konya valiliği 12 Ocak günü okulları tatil ederken 13 Ocak günü okulların tatil olup olmayacağıyla alakalı bir açıklama gelmedi. 12 Ocak günü Konya’da engelli ve hamile personellerde idari izinli sayıldı.
Bingöl valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre okullar 2 gün tatil edildi. 12 Ocak ve 13 Ocak günleri Bingöl’de okullar tatil olacaktır. 
Tunceli valiliği üç gündür devam eden yağışlardan dolayı 12 Ocak günü okulları tatil ederken 13 Ocak günü okulların tatil olup olmayacağıyla alakalı henüz bir açıklama gelmedi. 
İstanbul valiliği tarafından 13 Ocak günü okulların tatil olup olmayacağıyla alakalı bir açıklama gelmedi. 
Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde yaşanan şiddetli fırtına sonrası bir okulun girişi yıkılırken Kırklareli valiliği geçmiş olsun dileklerini iletirken bütün önlemleri de alındığını belirten bir yazı yayınladın Kırklareli valiliğinden 13 Ocak günü okulların tatil olup olmayacağıyla alakalı bir açıklama gelmedi. 

13 Ocak okullar tatil mi okul 13 Ocak okullar tatil mi