Okullarda yüz yüze eğitim almak için dilekçe nasıl yazılır? Yüz yüze eğitim dilekçe örneği

TAKİP ET

Pandemi döneminde öğrencisinin yüz yüze eğitim almasını isteyen veliler, okullarda yüz yüze eğitim almak için dilekçe nasıl yazılır araştırıyor. Haberimizde yüz yüze eğitim dilekçe örneğini bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Bakanlığı, pandemi nedeniyle 2020-2021 eğitim öğretim yılının başında aşamalı ve seyreltilmiş eğitim modeline geçti. Bu eğitim modelinde, yalnızca sınav döneminde olan 8 ve 12.sınıfların devam etmesine karar verildi. Öğrencilerin yüz yüze eğitim alabilmeleri için velilerin okula gelerek veli izin dilekçesi vermesi gerekiyor. yine velinin okula vereceği yazılı dilekçe ile öğrenci yüz yüze eğitime katılmayacak ve derslerine online olarak devam edebilecek.

Yüz yüze eğitim izin dilekçesi nasıl yazılır?
Veliler öğrencinin sınıf ve okul numarası bilgilerini yazarak, yüz yüze eğitime göndermek istediklerini belirttikleri dilekçeyi imzalayıp okul müdürlüğüne ya da sınıf öğretmenine vermelidir. Velilerin salgın nedeniyle öğrenciyi yüz yüze eğitime göndermeme hakkı da bulunmaktadır. 

Yüz yüze eğitim almak için dilekçe örneği
Salgın nedeniyle eğitimde büyük bir değişim meydana geldi. okulların kapalı olduğu süreçte derslerini internet üzerinden dinleyen öğrenciler, okullar açıldığında salgın tedbirleri uygulanarak okula gitmeye başladı. Ancak kronik hastalığı olan ya da çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler için ayrı bir hak tanındı. Veliler, okula verecekleri dilekçe ile öğrencilerinin yüz yüze eğitim almasını ya da almamasını talep edebilmektedir.

                                ……. ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
                                                                                                    
                           Okulunuz ……………  sınıfı……….   No’lu öğrencisi ……. ………………………………………………..  velisiyim. Öğrencimin 7 Haziran 2021 tarihinde başlayacak olan yüz yüze eğitime katılmasını istiyorum.
      Bilgilerinize  arz ederim.             


Tel:  ........................                                                                                                      …../06/2021
Adres: ………………….                                                                                                                                
        İmza
    Veli-Ad Soyad
                                                                                                                               

yüz yüze eğitim dilekçe örneği yüz yüze eğitim veli izin dilekçesi