Öküz öldü ortaklık bozuldu! Müge Anlı ve Esra Erol kanlı bıçaklı oldu Esra milyonların önünde hakaret etti! Saç saça baş başa…

TAKİP ET

Her ikisi de atv ekranlarında yer alan Müge Anlı ile Esra Erol 'un reyting uğruna birbirine girdikleri iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Reklam
Reklam

Daha önce minik oyunculuk girişimleri olsa da Esra Erol’un bildiğimi oyunculuk kariyeri Flash TV ekranlarında sunduğu evlilik programı ile başladı. Uzun bir aradan sonra değiştirilmiş haliyle evlilik programlarını yeniden Türkiye’nin jargonuna sokan Esra Erol’un diğer kanallar tarafından keşfedilmesi uzun sürmedi. Star Tv’ye geçen ardından da atv’ye geçen Esra Erol, o gün bugündür atv ekranlarında.

Ancak gelin görün ki, evlendirme programlarıyla özdeşleşen Esra Erol, RTÜK’ün gazabına uğradı. RTÜK’ün evlendirme programlarını yayından kaldırmasının ardından formatını değiştiren Esra Erol, o gün bugündür aile içi sorunlara değindiği programıyla ve o programın ilginç konuklarıyla epey adından söz ettiriyor. Ancak bu format biraz da olsa birilerinin canını sıktı. O isim Müge Anlı’dan başkası değil. 



SOĞUK SAVAŞ 

Diğer yanda da Müge Anlı var. 2008 yılından bu yana atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla ekran karşısına çıkan Müge Anlı, Türkiye’nin en çok güvendiği ve saygı duyduğu isimlerin başında geliyor. Bu iki kadının karşı karşıya gelmesinin nedeni ise Esra Erol’un format değişikliğinin ardından Müge Anlı’nın formatına girmesi ve tabi ki reyting. Peki Müge Anlı ile Esra Erol arasında neler oldu?

ULUORTA LAF SOKMA

İkili arasında ilk gerilim bir Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde yaşandı. Küfür eden taraftarları Esra Erol ‘holigan’ olarak nitelerken, Müge Anlı ‘taraftarlar istediklerini diyebilir’ çıkışını yapmıştı. 

İkinci roundda ise Esra Erol’un programındaki şiddet olayı konusunda Müge Anlı boş durmadı. Bu olayı hedef alan Müge Anlı 'Benim programım birbirinden ayrılan ya da ayrılma aşamasındaki karı kocaların birbirini rezil etme platformu değil. Ben buna asla müsaade etmem.' Demişti. Son olarak da direkt Esra Erol’u hedef alan Müge Anlı ‘farklı bir program olsa aynı konuyu 5 bölüm boyunca izlerdinz’ ifadesini kullanmıştı. 



Esra Erol’sa bir program sırasında konuğunun fenalaşması üzerine ‘olayların üzerinden başkaları gibi mimik kullanmadan üstesinden gelemiyorum’ ifadesiyle net olarak Müge Anlı’yı hedef almıştı. Bu gelişmeler sonrasında ikili birilerine çiçek ve çikolata göndererek barış imzaladılar.  Ancak Instagram’da neden hala birbirlerini takip etmedikleri merak konusu.