Olay Olay! Üç Kuruş Dizisinde Final Öncesi Büyük Kriz! Final Bölümünü Beklemeden Başrol Oyuncusu Ayrıldı!

TAKİP ET

Show Tv'nin büyük umutlarla başladığı ancak reytinglere yenilen Üç Kuruş dizisinde finale sayılı günler kala flaş ayrılık yaşandı!

Reklam
Reklam

Show Tv'de geçtiğimiz sezon başlayan Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi yanlış reklam politikası da eklenince beklenilen reytinglerin altında kaldı.

Reytinglerde büyük hüsran yaşayan dizi finalden kaçamadı. Yenilgiyi kabul etmeyen dizi zaten tek sezonluktu açıklaması inanadırıcı bulunmadı. Dizide senarist değişmi ve dizinin ana konusu seri katil İrfan'ın bir anda öldürülmesi diziyi bambaşka yere götürdü.



Dizinin 28. bölümde final yapacağı açıklanmıştı. Ancak dizide beklenmedik bir kriz  yaşandı.

Başrolünde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Üç Kuruş dizisinde başrol oyuncusu finali beklemeden veda ediyor.

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün oturduğu Üç Kuruş dizisinde Bahar karkaterini canlandıran Nesrin Cavadzade diziye finali beklemeden veda edecek.



Nesrin Cavadza'nin bayram sonrası yayınlanacan bölümde ayrılacağı kesinleşti. Nesrin Cavadzade'nin bu erken vedası akılları karıştırdı. Kuliste konuşulanlara göre Cavadzade kendisi dizinin finalini beklemeden ayrılmak istedi.

Son olarak Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini canlandıran ve çok sevilen oyuncu eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile tartıştarak seti terk etmişti. Bu nedenle yapımcı atrafından diziden çıkarılmıştı..