Olay yarattı! Tuğçe Kazaz: Sınırlar yeniden çizilmeli

TAKİP ET

Eski manken Tuğçe Kazaz son zamanlarda siyasi açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Tuğçe Kazaz, tüm dünyada sınırların değiştiğini ve sınırlarını yeniden çizilmesi gerektiğini belirterek gerekirse Türkiye'nin adalara girmesi gerektiğini savundu. Tuğçe Kazaz'ın bu açıklamaları sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu.

Reklam
Reklam

Eski manken Tuğçe Kazaz katıldığı bir TV programında Türkiye'nin dış politikası ile ilgili öneri ve tavsiyelerde bulundu. Tuğçe Kazaz yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine toplarken bu defa sınırların yeniden çizilmesi gerektiğini söyleyerek yeni bir tartışma konusunu gündeme getirdi.

Sınırlar yeniden çizilmeli

Son dönemlerinde siyasi ve açıklamaları ile dikkatleri üzerine toplayan ve zaman zaman da tepki çeken Tuğçe Kazaz katıldığı bir televizyon programında yine dış politika ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dünyada şu anda sınırlarının yeniden çizildiği bir dönem olduğunu söyleyen Tuğçe Kazaz, dünyanın tamamını da sınırların değiştiğini ve artık tekrar sınırların çizilme zamanı geldiğine inandığını söyledi. Gerekirse Türkiye'nin sınırlarını genişletmesi gerektiğini belirten Kazaz, Türkiye'nin hakim olduğu Mazlum coğrafyada insanların etnik kökenlerine ve topraklarına karışmadan huzur içinde yaşaması gerektiğine inandığını dile getirdi.

Bugün Türkiye'nin dünya üzerinde hak noktasında önemli bir güç olduğunu söyleyen Tuğçe Kazaz, bütün sistemin Buna göre hazırlanması gerektiğini iddia etti.

Yunan adalarına girilmeli

Türkiye'nin Yunan adalarına girmesi gerektiğini de savunan Tuğçe Kazaz, Yunan adalarının silahlandırılmasına ve Lozan Antlaşması sonunda yazılmış olan bir madde ile Türkiye'nin söz hakkı gizli tutulmalıdır maddesi ile Türkiye'ye geldiğini söyledi. İngiltere ve Almanya'nın da Yunan adalarını Türkiye'ye vermek istediğini belirten Tuğçe Kazaz, nedense İsmet İnönü'nün Adaları almaktan korktuğunu söyledi.