Olaylı İzmir derbisinde yaralanan taraftar hayati tehlikeyi atlattı

TAKİP ET

Olaylı Göztepe Altay maçında tribünden atılan işaret fişeği sonucu yaralanan ve bir süredir hastanede tedavi altında olan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'dan haber var. O taraftar hayati tehlikeyi atlattı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de oynanan ve skandal olaylara sahne olan Göztepe Altay maçında Altay türbininden atılan işaret fişeği Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'a isabet etmişti. Bir süredir hastanede tedavi altında olan Mehmet Çakır hayati tehlikeyi atlattı. Talihsiz taraftar yaşadığı dehşet anlarını da anlattı. Yüzünde bir anda bir şey hissettiğini ve sonrasını hatırlamadığını söyleyen taraftar2 ameliyat geçirdiğini dile getirdi.

Hayati tehlikeyi atlattı

27 Kasım 2022 tarihinde İzmir'de oynanan Göztepe Altay dergisinde olaylar çıkmış ve Altay türbininden atılan işaret fişeği Göztepe taraftarı Mehmet Çakır’a isabet etmişti. Yaralanan Çakır Hayati tehlikeyi atlattı ve ziyaretçi kabulüne başladı. 9 Eylül Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altında olan Çakır Olay günü yaşadıklarını da Hastane odasında anlattı.

Ameliyat olduktan sonra sadece ufak tefek izlerim kaldığını söyleyen Çakır, zaman içerisinde kullandığı ilaçlar sayesinde bu İzlerinde kaybolacağını dile getirdi. Olay anında yüzüne sadece bir şey geldiğini hatırladığını ve sonrasına hatırlamadığını söyleyen Çakır, "İlk planda amacım sağlığıma kavuşmak. Eski yaşantıma dönmek istiyorum. Ondan sonra illaki maça gideriz. Şu an tek isteğim tam anlamıyla eski yaşantıma dönmek" dedi.