Ölümden dönen İbrahim Tatlıses soluğu sahnede aldı

TAKİP ET

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses dün Bodrum'un Yalıkavak ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Ölümden dönen İbrahim Tatlıses, dün akşam sahneye çıkarak konser verdi. Ünlü Türkücü konser sırasında yaşananları da anlattı.

Reklam
Reklam

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses düğün Bodrum Yalıkavak'ta trafik kazası geçirerek sevenlerini korkuttu. Ayak parmaklarında kırık olduğu tespit edilen ünlü Türkücü Hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Dün akşam soluğu sahnede alan İbrahim Tatlıses, kaza sırasında yaşananları da konserinde anlattı.

ALÇILI AYAKLARI İLE SAHNEYE ÇIKTI

Dün sabah saatlerinde Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde meydana gelen kazada içinde İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüsle bir kamyon çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile İbrahim Tatlıses'in minibüsü şarampole yuvarlandı. Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses araçta sıkışırken Aracın ön tarafında da yangın çıktı. Ayaklarından yaralanan İbrahim Tatlıses Hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu olarak dün akşamki konserini iptal etmeden sahneye çıktı.

KAZA SIRASINDA YAŞANANLARI ANLATTI

Ölümden dönen ve iki ayağı da alçılı şekilde bir eğlence merkezinde sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, kaza anında yaşananları da sahnede anlattı. Ünlü Türkücü, "Bugün başımızdan bir kaza geçti. Cenab-ı Hak meleklerini gönderdi. Arabamız dereye yuvarlanıyordu. Hiçbir zaman ayağımı size karşı uzatmadım, 'doktorum böyle olacak' dedi. 'Ben seyircime ayaklarımı uzatmamam' dedim, affedin. Bugün başımızdan kötü bir kaza geçti. İdo'yla kahvaltıya gidiyorduk. Kaza yaptık araba alev aldı, İdo bölgeden geçen araçları durdurarak yangın söndürme tüpü aldı. Ben arabanın içerisindeydim. Ve yangını söndürdü. Ben bu akşam seyircime söz verdim, sahneye çıkacağım dedim. Evlatlarıma ve aileme teşekkür ederim. Polis, jandarma ve hastanemize de ayrıca teşekkür ederim bizimle çok ilgilendiler" dedi.