Ölümsüzlük iksiri bulundu! Lokman Hekim'den bu günlere miras kaldı! Bu kürü yapanın ömrü uzuyor, sağlığı iyileşiyor!

TAKİP ET

Ölümsüzlük iksiri bulundu. Lokman Hekim'in kürünü yapan, içen daha uzun ve sağlıklı bir ömür yaşıyor. Peki, bu kürün içinde neler var? Sarımsak limon kürü ve faydaları haberimizde…

Reklam
Reklam

Lokman Hekim halk efsanelerinde sık sık duyulan isimlerden biridir. Ölümsüzlük iksirini bulduğu konuşulan Lokman Hekim ile ilgili birçok efsane var. Ancak şöyle bir gerçek var ki bu formül daha sağlıklı bir yaşamı sağlıyor. Sarımsak limon kürü olarak bilinen bu kürün insanın ömrünü uzattığı da iddia ediliyor. Peki, limon sarımsak kürü faydaları neler? Limon sarımsak kürü ne işe yarar?

Limon sarımsak kürü, damar tıkanıklığı başta olmak üzere sağlığa birçok faydası ile bilinen kürler arasında yer alıyor. Mucizevi kürün en önemli etkisinin ise damar tıkanıklıklarını %80’e kadar gidermesi olduğu söyleniyor. Hatta yapılan bir denemede anjiyo olması tavsiye edilen bir hastanın bu kürü uygulaması sonucunda tıkalı damarlarının açıldığı ve daha sonra tedavisine ilaçla devam edildiği de söyleniyor. Peki, limon sarımsak kürü nasıl yapılır? Limon sarımsak kürü etkileri neler? Limon sarımsak kürü sağlığa faydaları nelerdir?
 

Lokman Hekim’den limon sarımsak kürü tarifi

Ölümsüzlük iksiri olarak bilinen Lokman Hekim’in limon sarımsak kürü tarifini sizler için hazırladık. İşte malzemeler ve yapılışı:
2 LT limon suyu elde edilecek kadar limon
45 diş sarımsak
Işık geçirmeyen koyu renkli cam kavanoz

Limon sarımsak kürü yapılışı

Öncelikle limon sarımsak kürü yapmak için kendinize karanlık ve serin bir ortam tercih etmelisiniz. Limonun ışıkla temas edilmesi halinde faydasını kaybettiği öne sürülmektedir. Karanlık bir ortama girdikten sonra sarımsakları soyun, havanda ya da blenderdan geçirerek ezilmiş hale getirin. Daha sonra sarımsakları koyu renk kavanozun içine alın. Daha sonra limonları çekirdekleri ile birlikte sıkın ve 2 LT limon suyu elde ederek kavanozun içine ilave edin. Kavanoz kesinlikle ışık geçirmemeli. Dikkat etmeniz gereken en önemli püf noktası bu. Ardından karanlık ortamda 25 gün boyunca saklayacağınız kavanozu her gün unutmadan çalkalamanız gerekiyor.
 

Limon sarımsak kürü nasıl uygulanır?

Hazırladığınız limon sarımsak kürünü her gün sabah kahvaltısından önce aç karınla içmeniz gerekiyor. İçmeden önce de mutlaka kavanozu çalkalamayı ihmal etmeyin. Kahvaltıdan yarım saat kadar önce karışımdan bir çay bardağı içebilirsiniz. 25 gün boyunca kürü tükettikten sonra 10 gün ara vermeniz gerekmektedir. Her gün aynı saatlerde içmenin faydayı daha da arttırdığı iddia ediliyor.
NOT: Limon sarımsak kürünü yılda iki defadan fazla yapmak tavsiye edilmez.