Olympiakos Atalanta maç özeti ve golleri izle | Exxen Olympiakos Atalanta youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Olympiakos Atalanta maç özeti ve golleri izle, Exxen Olympiakos Atalanta youtube geniş özeti ve maçın golleri, Olympiakos Atalanta özet Exxen, Olympiakos Atalanta maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu Play-off rövanş maçında Yunan ekibi Olympiakos sahasında İtalyan ekibi Atalanta’yı konuk edecek. İlk maçta deplasmanda 2-1 kaybeden Olympiakos Atalanta ile sahasında oynayacağı maçta en az 2 farklı galip gelerek son 16’ya katılan takımlar arasında olmak istiyor. Öte yandan ilk maçta aldığı 2-1’lik galibiyetin avantajıyla Yunanistan’a gelen Atalanta ise sahip olduğu avantajı koruyarak adını son 16 takım arasında yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Olympiakos Atalanta maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Olympiakos Atalanta Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu Play-off rövanş maçı olan Olympiakos Atalanta maçı bugün TSİ 20.45’te Georgios Karaiskaki Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Olympiakos Atalanta maçında İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande düdük çalacak.
Olympiakos 3 Eksikle Sahada
Avrupa Ligi’nde bugün sahasında Atalanta ile kozlarını paylaşacak olan Olympiakos bu maçı en az 2 farklı kazandığı takdirde son 16 turuna yükselecek. Yunan ekibinde maç öncesinde 3 eksik yer alıyor. Olympiakos’ta Malong, Androutsos ve Garry Rodrigues Atalanta maçının kadrosunda yer almayacak.
Atalanta 3 Eksikle Atina Deplasmanında
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu Play-off rövanş maçında bu akşam Olympiakos deplasmanına konuk olacak olan Atalanta her türlü beraberlik ve galibiyet durumunda adını son 16 takım arasında yazdıracak. İtalyan ekibinde maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Atalanta’ta Miranchuk, Zapata ve Palomino Atina deplasmanında forma giyemeyecek. Muriel ve Ilicic’in durumları ise maç saatinde netleşecek.
Olympiakos Atalanta maçı özeti için tıklayınız
 

Olympiakos Atalanta Olympiakos Atalanta özet UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off rövanş exxen