On Numara 6 Aralık 2021 sonuçları bugün saat kaçta açıklanıyor?

TAKİP ET

Milli Piyango tarafından yapılacak olan On Numara sonuçarı, 6 Aralık 2021 çekilişi ile belirlenecek. Canlı yayın sırasında belirlenecek olan 22 şanslı numara içinden 10 tanesini doğru olarak tahmin eden kişi veya kişiler, verilecek olan büyük ikramiye ödülünün de sahibi olacak. 6 Aralık 2021 On Numara çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? On Numara çekilişi saat kaçta yapılacak? işte detaylar..

Reklam
Reklam

Haftanın ilk şans oyunu çekilişi bugün canlı yayın sırasında kazanan rakamların belirleneceği On Numara çekilişi olacak. Tabi doğal olarak bütün meraklı gözler de bugünün kazandıran numaralarını öğrenmek için canlı yayını heyecan ile takip ediyor olacak. İşte karşınızda çekiliş öncesinde bilmeniz gereken bütün detaylar..

6 Aralık 2021 On Numara sonuçları ile bilet sorgulama saat kaçta ve ne zaman yapılacak?
Herkesin büyük bir heyecan içerisinde beklediği şans oyununun çekilişi bugün akşa saat 20.00 'da başlamış olacak. Kazanan adayların belli olacağı çekilişi merak edenler Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak takip edebilecekler. Yaklaşık olarak 10 dakika devam edecek olan çekilişin bitmesinden sonra da bilet sorgulama işlemlerine başlanacak. Bilet sorgulama işlemleri ise '' millipiyangoonline.com '' internet adresinde de hazır bulunacak. 
Bu şans oyununu oynayarak kendi şansını denemek isteyen vatandaşlar ise en yakın bayiye giderek On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 adet numara içinden 6 tanesini ya da daha fazlasını doğru olarak bilen kişiler ile kuponda hiçbir rakamı doğru olarak bilemeyen kişiler kupondan ikramiye kazanmaktadırlar. 
Verilecek olan ikramiyenin bütün detayları ise, yapılan çekilişin ardından kazanan adaylara iletilecektir.  Şimdiden şansınız açık olsun..

On Numara çekiliş sonuçları ne zaman açıklanıyor? On Numara 6 Aralık 2021 çekiliş sonuçları kaçta? On Numara