On numara sonuçları açıklandı mı? 25 Şubat Cuma On numara sonuçları

TAKİP ET

On numara çekilişlerini bekleyenlere haber geldi. 25 Şubat günü oynanan On numara sonuçları merakla beklenirken vatandaşlar açıklandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. 25 Şubat Cuma Milli Piyango Online On numara sonuçları açıklandı mı? On numara sonuçları belli oldu mu? On numara ikramiyesi ne kadar? 25 Şubat Cuma günü On numara sonuçları haberimizde...

Reklam
Reklam

25 Şubat 2022 On numara sonuçları canlı takip sayfası! 25 Şubat Milli Piyango Online Süper Loto sonuçları açıklandı! Yenilenen On numara kuralları neler? On numara ikramiyesi ne kadar, devretti mi? On numara sonuçları hakkında detaylar...

25 Şubat On numara çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Vatandaşların heyecanla beklediği 25 Şubat Cuma günü On numara sonuçları henüz açıklanmadı. 

On numara nasıl oynanır? 

Tek kolon ücreti 2 TL'dir.

Sen Seç!

Sen Seç özelliği ile kolondaki numaralarınızı oyun konsolu üzerinden kendiniz seçebileceğiniz gibi, Rastgele sayılardan da oluşturabilirsin. Satış noktalarımızda satılan On Numara oyunu için kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 10 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sistem Oyunu!

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda 10'dan fazla numara işaretlenirse, sistem ondan fazla seçilen numaralarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde oluşturur. En fazla 15 numara işaretlenebilir.

Çoklu Çekiliş!

Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılabilir. İptal Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

on numara sonuçları milli piyango sonuçları 25 şubat on numara sonuçları