Öncü Dürüm bayilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

TAKİP ET

İskenderun usulü tavuk dürüm ve diğer birçok ürünüyle tanınan Öncü Dürüm, hizmet ağını geliştirmek için bayilikler vermektedir. İş kurmak isteyen ya da ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar için fırsat olan bu durumu değerlendirmek isteyenler nasıl bayilik alınacağını araştırıyor. Peki, Öncü Dürüm bayilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

İskenderun usulü tavuk dürüm ve diğer birçok ürünüyle tanınan Öncü Dürüm, hizmet ağını geliştirmek için bayilikler vermektedir. İş kurmak isteyen ya da ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar için fırsat olan bu durumu değerlendirmek isteyenler nasıl bayilik alınacağını araştırıyor. 

Öncü Dürüm nedir? 

İskender usulü tavuk dürüm ile tanınan, mutfağında diğer lezzetli ürünlerde yer veren gıda sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Firmanın kuruluşu 2010 yılında gerçekleşmiştir. 

İlk defa Amasya ilinde faaliyetine başlayan firma, Çankırı, Sivas, Giresun, Kırıkkale, Ankara, Kütahya, Düzce, İstanbul, Afyon, Manisa, Kayseri, Bilecik şubelerini de açarak geniş kitlelere ulaşmak, sektörde markalaşma yolunda atılımlar gerçekleştirmektedir. 

Amacı güler yüzlü, konusunda tecrübeli personeli ile ulusal marka olmak. Firma Türkiye’de farklı iller ve ilçelerde yeni şubeler açmak için bayilik başvurularını değerlendirmektedir. İş potansiyelinin olduğu yerlerde, şartları sağlayan işletmelerle yeni anlaşmalar yapmaktadır. 

Öncü Dürüm bayilik başvurusu nasıl yapılmaktadır? 

Öncü Dürüm bayiliği başvuruları, firmanın web sitesinde, franchise linkinde yer almaktadır. Linke tıklandığında, bayilik başvuru formu sayfası açılır. Başvuru sayfasında, başvuruda bulunanın kimlik bilgileri ve iletişim bilgileri bölümü doldurulmalıdır. 

Başvuru formunun ikinci kısımda, bayilik alınacak il veya ilçe konumu, iş yeri bilgileri, yatırım miktarı, iş yerinin aylık cirosu bilgiler tam olarak doldurulmalıdır. Formun altında, başvuruda bulunanın, firmaya ileteceği varsa başka bilgilerin yer verildiği mesaj bölümü bulunur. 

Başvuru yapıldıktan sonra, kaydet işlemiyle sonlandırılır. Firma şartlarını sağlayanlar, firma yetkilileri tarafından aranarak firmanın yetkili kıldığı ekspertiz aracılığıyla yerinde inceleme yapılır. Şartları sağlayan iş yeriyle sözleşme imzalanarak gerekli işlemler başlatılır. 

Öncü Dürüm bayilik ne kadardır? 

Öncü Dürüm; alışveriş merkezleri, işlek caddeler ve insan yoğunluğunun fazla olduğu, iş potansiyelinin yüksek olduğu yerlerde bayilik açmak istemektedir. Bayilik başvurusunda bulunulan konum, firmanın aradığı koşullara kanaat getirildiğinde, başvuranın teklifleri değerlendirilmektedir. 

Bayilik fiyatı, firma tarafından yapılan değerlendirme neticesinde belirlenmektedir. Öncü Dürüm bayiliği almak isteyenler, diğere koşulları sağladığında, en az 500.000 TL gibi bayilik ücreti öngörülmektedir. 

Öncü Dürüm bayilik şartları nelerdir? 

Türkiye’nin her bölgesinden gelen bayilik başvurularını değerlendiren firma, insanların yoğun olduğu bölgelere bayilik vermektedir. Bayilik alan işletmecilerden, aylık cirodan %20 kar ve %5 royalty (telif hakkı) bedeli almaktadır. 

İşletmenin konumuna göre fiyat belirleyen firma, en az 500.000 TL bayilik ücreti talep etmektedir. Bayilerini titizlikle seçen firma, bilgi ve deneyimini bayileri ile paylaşırken, %100 müşteri memnuniyetini bayilerinden de beklemektedir. Bayilik alan işletmelerin avantajları; 

    Reklam desteği 

    Eğitim desteği 

    Personel desteği 

    Pazarlama desteği 

    Yer seçimi 

    Bölge koruma desteği 

Öncü Dürüm Öncü Dürüm nedir Öncü Dürüm bayilik Öncü Dürüm bayilik başvurusu Öncü Dürüm bayilik başvurusu nasıl yapılır Öncü Dürüm bayilik başvurusu şartları Öncü Dürüm bayilik başvurusu şartları nelerdir