One Day (Bir Gün) film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Adını yıllar önce duyuran One Day filmin kalıntıları günümüzde hala sürmektedir. İzleyicilerin merakla araştırdığı film konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Özellikle fragmanı ile beğenileri toplayan One Day film hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Yönetmen koltuğunda Lone Scherfing oturması üzerine senaryosu da oldukça başarılı sonuçlar çıkarmıştır. Görmeye alışık olunan fakat farklılıkların da oldukça göz doldurduğu film de sınıf arkadaşlarının arasında geçen olaylar ele alınmıştır.
One Day film konusu
2011 yılında seyirciyle buluşan One Day filmi güçlü oyuncu kadrosu ile beğenileri topladı. Aşk, dram ve dostluğun ön planda tutulan film içerisinde duygu yüklü anlar oldukça göze çarpmaktadır. Romantizm içerisinde dostluğun görülmesi de alışagelmişin dışında tutulmuştur.
Film de yer alan iki karakter bir araya gelerek çeşitli maceralara başvurmuşlardır. Dostluğu pekiştirmek ve aşkın tutku dolu olması için çabalar görülmektedir. Amma’nın kariyerinde görülen değişiklikler ve moral bozuklukları üzerinden film devam etmektedir. Yıllar bir bir ileriye sarılırken ikili, hem kendi içlerindeki hem de birbirleri arasındaki değişimleri şahit olacak. Ve öyle ya da böyle, dost ya da düşman benzeri bir bütünlükle ile hayata tutunacaktır. 
ONE DAY FİLM FRAGMANI
One Day film oyuncu kadrosu ve karakterler

Anne Hathaway – Emma

Jim Sturgess – Dexter

Tom Mison – Callum

Jodie Whittaker – Tilly

Rafe Spall – Ian

Joséphine de La Baume – Marie

Patricia Clarkson – Alison

Ken Stott – Steven

one day film konusu bir gün film konusu bir gün oyuncu kadrosu