One of Us Is Lying dizi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

On uf Us Is Lying dizisi son günlerde adından sıkça bahsettirmektedir. Oyuncu kadrosu, konusu ve içeriğiyle ilgi çeken dizinin araştırmaları devam etmektedir. One uf Us Is Lying dizisi hakkında merak edilenler detaylarıyla haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Peacock’un geçtiğimiz aylarda prömiyer yapan yeni gençlik-dram-suç dizisi One of Us Is Lying, bugünlerde yaz tatilini bitirip okul hayatına geri dönen Bayview Lise öğrencilerinin melankolik havasıyla başlamaktadır. Anlatıcı rolünü üstlenen Simon, Bayview Lisesinin hemen her okulda görülen karanlık sırlarla dolu olduğunu belirtirken, yaz aylarında yaşanmış olan entrikalar, ihanetler, dedikodular hakkında bilgi yumağı sunmaktadır. 

One of Us Is Lying dizi yorumu

En çok sevilen içeriklerden olan gençlik dizileri sevilmeye devam ediyor. Hayatında hiç bir şeyi kafasına takmayıp eğlenmek üzere yaşayan kişilerden, zengin olup uyuşturucu bağımlısı olan gençliğe kadar büyük çaplı olmaktadır. One of Us Is Lying dizisinde asıl anlatılmak istenen ise Simon'un icat ettiği uygulama yaşananlar. 

Simon, okul cezasındayken, anafilaktik şok geçirerek ölmektedir. Üstelik aynı cezayı Bronwyn, Nate, Cooper ve Addy ile birlikte çektiği sırada ölmüştür. Ve görünüşe göre bahsi geçen isimlerden biri, Simon’un alerjik olduğu bir gıdayı, su bardağına sürmüştür. Hepsi “yanlış yer yanlış zaman” korumacılığına geçse de aralarından biri yalan söylemektedir. Simon’u kim öldürdü? Sorusu ise dizinin diğer bölümlerinde anlasılmaktadır. On of Us Is Lying dizisi toplam 8 bölümden ve ortalama 45 dakikadan oluşmaktadır. 

One of Us Is Lying dizi tanıtımı

One of Us Is Lying dizi oyuncu kadrosu ve karakterler 

Annalisa Cochrane – Addy Prentiss

Chibuikem Uche – Cooper Clay

Marianly Tejada – Bronwyn Rojas

Cooper van Grootel – Nate Macauley

Barrett Carnahan – Jake Riordan

Jessica McLeod – Janae Matthews

Mark McKenna – Simon Kelleher

Melissa Collazo – Maeve Rojas

Sara Thompson – Vanessa Merriman

Zenia Marshall – Keely Moore

gençlik dizisi one uf us ıs lying dizisinin konusu one uf us ıs lying oyuncuları