Online internet bankacılığıyla kredi veren bankalar

TAKİP ET

İnternet ve mobil bankacılık uygulamaların yaygınlaşmasıyla beraber, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan pek çok işlem kolaylıkla halledilebiliyor. Bu işlemler arasında en çok tercih edilen ise kredi çekmek oluyor. Peki, hangi bankalar internet bankacılığıyla kredi veriyor? İşte online ve internet bankacılığıyla kredi veren bankalar…

Reklam
Reklam

İnternet ve mobil bankacılık uygulamaların yaygınlaşmasıyla beraber, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan pek çok işlem kolaylıkla halledilebiliyor. Bu uygulamada en başarılı örnek ise Enpara.com oluyor. Peki, internet ve mobil bankacılık üzerinden kredi veren bankalar hangisi? Yanıtı haberimizin devamında…

İş Bankası online kredi
İş Bankası müşterileri, telefonlarına indirecekleri İŞCEP uygulaması üzerinden kolaylıkla kredi başvurusu yapabiliyor. Bunun yanı sıra internet bankacılığıyla da kredi kullanmak mümkün. Online olarak yapılacak kredi başvuruların 1000 – 40.000 TL aralığında kredi alınabiliyor. Müşteriler, kredi başvurularını istedikleri zaman yapabilir, başvuruları onaylanması halinde de hesaplarından kredilerini kullanabilir. Kredinin faiz oranıysa ortalama yüzde 2,30’dur.
Garanti Bankası online kredi
Garanti Bankası’na ait mobil ya da internet bankacılığının sayesinde 100.000 TL’ye dek ihtiyaç kredisi çekmek mümkün. %2.19 faiz oranıyla altmış ay vade imkanı da sunulmakta. Kredi başvurular, başvuru gününde seri olarak değerlendirilmekte ve kredinin onaylanması durumunda para hesaba aktarılmaktadır.
Enpara.com şubesiz kredi
Enpara.com, Finansbank tarafından kurulan dijital bir banka. Bu banka üstünden işlemler internet ya da mobil bankacılıkla rahatlıkla yapılabiliyor. Bankanın şubesi bulunmamakta ve bundan dolayı kredi başvuru işlemleri de online olarak yapılmaktadır. Bankadan 1000 – 60.000 TL aralığında kredi çekilebilir. Aynı zamanda altmış aylık vade imkanı da sunan bankada on iki aylık vade yapıldığında yüzde 2,45 faiz oranı uygulanmakta. Altmış aylık vadede ise yüzde 2,24 faiz uygulanıyor. Başvurular sonrasında 1 hafta içinde müşteriye dönüş yapılmaktadır.
Ziraat Bankası online kredi
Online kredi ile bankadan 100000 TL’ye varan kredi çekilebiliyor. Banka altmış aylık vade imkanı sunarken, yüzde 1.90 da faiz koymaktadır.
Vakıfbank online kredi
Online kredide altmış ay vade imkanı sağlayan bankanın faiz oranıysa yüzde 2.09’dur. Bu bankadan çekilebilecek en fazla kredi miktarı 90.000 TL. Yapılan başvurular değerlendirme sürecinden geçtikten sonra yetkililer geri dönüş sağlamaktadır.
Yapı Kredi online kredi
Banka, müşterisi olan kişilere 75.000 TL’ye varan kredi imkanı sunuyor. Altmış aylık vade uygulanan kredilerin faiz oranlarıysa yüzde 2.26 oluyor.
Aktifbank online kredi
Bankadan altmış aylık vadeyle 1000 – 30.000 TL arasında kredi çekilebiliyor. Krediye uygulanan faiz oranıysa yüzde 2.79 oluyor.
CepteTeb online kredi
Banka mobil bankacılık ile müşterilerine sunduğu kredilerde üç ile altmış ay arası vade imkanı sunuyor. Ayrıca koyduğu faiz oranıysa yüzde 2.05’tir.
Akbank online kredi
Bankaya, internet ya da mobil bankacılık aracılığı ile kredi başvurusu yapmak mümkün. Altmış ay vade imkanı sunan bankadan 1000 – 50.000 TL aralığında kredi çekebilirsiniz. Ayrıca Akbank Direkt uygulamasından anında kredi başvurusu yaparak kısa süre içinde başvurunuzla ilgili bilgi alabilirsiniz.
 

online kredi veren bankalar internet bankacılığıyla kredi veren bankalar