Online resmi web sitesi bağlamında açıklandı! Halkbank TC vatandaşlarına oldukça makul faizlerle kredi dopingi yapıyor

TAKİP ET

Halkbank bağlamında bu sabah gelen açıklama bayram etkisi yaptı. Halkbank resmi web internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile TC vatandaşı olan herkese düşük faiz oranlı kredi imkânı sunacak.

Reklam
Reklam

Halkbank resmi web internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. Yapılan açıklama bağlamında TC vatandaşı olan herkese düşük faiz oranlı kredi imkânı sunacak. Düşük faiz oranlı kredi kapmayası ve ödeme planlarını duyurdu. Halkbank bağlamında en az 15 bin TL verilebilecek olan kredi kampanyasının koşulları bulunmamaktadır. Devlet bankalarından biri olan Halkbank pandemi döneminde müşterilerine internet bankacılığı ve mobil programı üzerinden destek vermeye devam etti. İhtiyaç ve zor hallerde vatandaşın yanısıra olarak kredi kampanyaları düzenledi.

Emekli dostu Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank duyurdu: Emeklinin darboğazdan kurtulması için 4750 TL nakit para veriliyor


Bugün alan yaşadı! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 bin TL, 100 bin TL, 200 bin TL ihtiyaç kredisi taksit hesaplama tabloları güncellendi


Ödeme güçlüğü çektiğiniz veya hiç ödeyemediğiniz borçlarınıza anında jet çözüm! Halkbank el attı hemen 100.000 TL veriyor


Halkbank Genel Müdürü biraz önce açıkladı! İstinasız herkesin hesabına 10.000 TL yattı! Bankamatik kartı olanlar hemen kontrol etsin


Talimat büyük yerden! Yeni haftanın ilk müjdesi: Finansbank, Şekerbank ve Halkbank, müşterilerinin kredi ve kredi kartı borçlarını üstleneceğini açıkladı!





 

Halkbank Kredi Başvurusunun Şartları Açıklandı 


Halkbank doğrultusundan verilebilecek olan krediye katılım sağlamak amacıyla kredi notu en az 1200 ve üzeri olması bekleniyor. Kredi notu yeterli olduğunda kefil ve belgeye lüzum duyulmuyor.  Bunun yanı sıra başka bankalara olan borçlardan ötürü gecikme ve aksama durumlarının söz hususu olmaması gerekir. 

Emekli olan vatandaşlar amacıyla makul faiz ve yüksek limitli kredi kampanyası düzenlenmektedir. Krediyi kullanmak isteyen vatandaşlar sigortalı olarak bir iş yerinde çalışmaları şartı ile en az 180 gün ve 365 gün aynı işyerinde çalışmış olmaları bekleniyor. Bu koşulları taşıyan vatandaşlar banka üzerinden kredi müracaatı yapabilir.



Koşullara ek olarak birtakım belgeler istenerek krediyi kullanacak vatandaşın gelir haline bakılacak. Banka doğrultusundan kredi kampanyası ile çoğu vatandaşlara ulaşılması hedefleniyor. Emekli olup kredi notu düşük olan yurttaşların dışında kefile lüzum duymadan kredi imkânı sunulabilecek.
 

İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır? İşte O Belgeler


Sunulan kredi kampanyasında ilk koşul kredi notu olarak ön plana çıkıyor. Kredi notu yeterli olmayan ve düşük olan vatandaşlar kefil ya da kefil olacak bireyin belgeleri ile müracaat yapabilecek. Yapılan müracaat neticesi belli bir vakit sonra kredi müracaatı sonuçlanır. SMS ya da mail ile kredi müracaatında da bulunabilirsiniz. 



Kredi çekerken sadece faiz civarlarına bakmamak gerekiyor. Aksi halde bu hatalı olacaktır. Çünkü birtakım bankalar burada uyanıklık yaparak faizleri düşük gösterip dosya masraflarını yüksek tutabiliyorlar ya da diğer masrafları sizin önünüze çıkarabiliyorlar. Böyle bir halde siz ufak faiz ödediğinizi düşünmüş olsanız bile gerçekten cebinizden çıkan para ya daha çok ya da aynı olacaktır.

Çekeceğiniz oran düşük ise o vakit kesinlikle kısa vakit dilimini seçmelisiniz. Çünkü vade ne kadar uzarsa geri ödeyeceğiniz oranda o kadar çoklaşır.