Onur Şener Olayına İlişkin Bakanlık Açıklaması Geldi

TAKİP ET

Türkiye, müzisyen Onur Şener'in solistlik yaptığı eğlence mekanında istek şarkıyı bilmediğini söylememesi üzerine vahşi şekilde katledilmesini konuşuyor.

Reklam
Reklam

Herkesin yüreğini acı ile kaplayan  olaya ilişkin haber detaylarının  geldiği olayda son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından flaş bir açıklama yapıldı. Vahşi cinayetle alakalı şüphelilerden İlker Karakaş, Ali Gündüz ve Semih Soyalp tutuklanmıştı. Bakanlık açıklamasında olayda adı geçen Karakaş ve Gündüz'ün kamu görevinden uzaklaştırıldığını duyurdu. 

 Onur Şener'in Ankara Çankaya'da çalıştığı mekanda vahşice katledilmesi ülke gündemine bomba  gibi düştü. Günlerdir Türkiye'nin gündeminde yer alan ve vicdanları sızlatan olaya her gün tepkiler çığ gibi büyüyor. Onur Şener'in Ankara Çankaya'da çalıştığı mekanda vahşice katledilmesi ülke gündemine bomba gibi düştü.

 Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında meydana gelen korkunç cinayet tüm akıllara durgunluk verdi.  45 yaşındaki solist Onur Şener, kendisinden istenilen şarkıyı bilmediğini söylemesi üzerine çıkan kavgada kesici aletle vücuduna aldığı darbeler sonucu ağır yaralanmış ve yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayın ardından olaya ilişkin 5 şüpheli gözaltına alınırken şüphelilerden İlker Karakaş, Ali Gündüz ve Semih Soyalp tutuklanmıştı. Vahşi şekilde işlenen cinayette son dakika gelişmesi yaşandı. İşte son dakika haberinin detayları...

 Bakanlıktan Açıklama Geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Yazılı ve görsel basın yayın organlarında yer alan ve Ankara’da gerçekleşen asayiş olayı ile ilgili olarak; olayda isimleri geçen İlker Karakaş ve Ali Gündüz adlı kişilerin 2012 yılında KPSS ile Bakanlığımızca gerçekleştirilen yazılı/sözlü sınav sonuçlarına göre iş müfettişi yardımcısı olarak kamu görevine atandıkları ifade edildi.

"Kamu Görevinden Uzaklaştırılmıştır"

Diğer yandan yapılan açıklamada, iş Müfettişi kadrosunda adı geçen şüphelilerin herhangi bir idari görevi bulunmamakta olup devam eden adli süreç dışında Bakanlığımızca da gerekli tahkikat ivedilikle başlatılarak ilgililer kamu görevinden uzaklaştırılmıştır, açıklaması yapıldı.