Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı sevgili mi? İşte Onur Tuna'nın Filipinler'de tatil yaptığı güzel

TAKİP ET

Mahkum dizisinin yıldızı, yakışıklı oyuncu Onur Tuna, gönlünü meslektaşına kaptırdı. Şu sıralar Filipinler'de tatil yapan ve sezonun yorgunluğunu atan Onur Tuna'ya sevgilisi de eşlik ediyor. İddiaya göre Onur Tuna'nın sevgilisi de tanıdık bir isim. İşte Onur Tuna'nın yeni sevgilisi…

Reklam
Reklam

Mahkum dizisi ile bu sezon ekranlarda fırtına gibi esen Onur Tuna, sezonun yorgunluğunu atmak için Filipinler’de tatile çıktı. Üstelik yakışıklı oyuncu Onur Tuna bu tatilde yalnız da değil. Son olarak adı Hande Doğandemir ile anılan ancak ilişkisini kısa süre sonra noktalayan Onur Tuna, kalbini yine bir meslektaşına kaptırdı.
 

Yasemin Yazıcı ve Onur Tuna tatilde

Mahkum dizisi sezon arası veren Onur Tuna tatile çıktı. İddiaya göre tatilde yakışıklı oyuncuya sevgilisi de eşlik ediyor. Üstelik o isim yabancı da değil. Onur Tuna, yaklaşık 6 aydan bu yana kendisi gibi oyuncu Yasemin Yazıcı ile aşk yaşıyor. Onur Tuna daha önce aşk hayatı ile ilgili konuşmayı pek sevmiyordu. Ancak bu defa Yasemin Yazıcı’nın paylaştığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Aşklarını ilan ettiler

Yasemin Yazıcı, şu sıralar Filipinler’de tatil yaptığı sevgilisi Onur Tuna ile olan fotoğrafını instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Onur Tuna’yı de etiketleyen güzel oyuncu paylaşımına kalp emojisi koymayı da ihmal etmedi. Fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları ise bu pozu aşk ilanı olarak yorumladı.