Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü aşkı bitti! 5 yıllık ilişkisini noktalayan Hazar Ergüçlü'den açıklama

TAKİP ET

Kendisinden 19 yaş büyük sevgilisi Onur Ünlü ile 5 yıllık ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, ayrılığın ardından sessizliğini bozdu. Uzun yıllardır ünlü yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılıkla ilgili güzel oyuncudan ilk açıklama geldi. Ergüçlü, Onur Ünlü ile ayrıldıktan sonra arkadaş kaldıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Ayrılık sebebi sorulan güzel oyuncu bu soruya ise ‘Yıpranma oldu’ diyerek yanıt verdi. Şimdilerde Hayat Bugün adlı dizide başrol oynayan Ergüçlü ile 5 yıldır beraberlik yaşadığı yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’nün sürpriz ayrılığı magazin manşetlerinde en üst sırada yerini aldı. 2022 yılının sonuna doğru magazin dünyasının en çok konuştuğu manşetlerden biri olan bu ayrılık ile ilgili ünlü çiftten ilk açıklama Hazar Ergüçlü’den geldi. 

5 YILLIK İLİŞKİLERİNİ NOKTALADILAR

Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Hayat Bugün adlı dizide başrol oynayan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, 5 yıldır beraberlik yaşadığı ünlü yönetmen Onur Ünlü ile ilişkisini noktaladı. Ayrılığın ardından ilk kez görüntülenen Ergüçlü, biten ilişkisi hakkında da ilk kez konuştu. Ünlü çiftin ayrıldıktan sonra arkadaş kaldıkları öğrenildi.

‘AİLEMDEN BİRİ GİBİ’

Menajerinin doğum günü partisinden çıkarken magazincilerin sorularına yanıt veren Hazar Ergüçlü, 5 yıl süren ancak geçtiğimiz günlerde sonlanan ilişkisi hakkında da konuştu. Yönetmen Onur Ünlü ile ilişkisini noktalama kararı alan Ergüçlü, ayrılığın tam rasyonel bir sebebi olmadığını söyledi ve ‘Yıpranma oldu 5 yıllık ama yani çok yakın arkadaşım tabii ki yani. Her şeyim, ailemden biri gibi Onur. O yüzden ayrıldık ama arkadaşlığımız devam ediyor.’ dedi.