Oppo'nun katlanabilir telefonunun özellikleri sızdırıldı!

TAKİP ET

Son dönemlerin en iddialı telefon markalarından biri olan Oppo katlanabilir telefon çıkarıyor. Oppo'nun katlanabilir telefonunun özellikleri sızdırıldı! Oppo katlanabilir telefon özellikleri nelerdir sorusunun yanıtları araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Telefon alanında oldukça iddialı bir marka olan Oppo her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Son dönemlerin en iddialı telefon markalarından biri olan Oppo katlanabilir telefon çıkarıyor. Oppo'nun katlanabilir telefonunun özellikleri sızdırıldı! Oppo katlanabilir telefon özellikleri nelerdir sorusunun yanıtları araştırılıyor.

Oppo’nun yeni telefonu Çinli haber kaynağı  Digital Chat Station tarafından deşifre edildi. Oppo yeni telefonu katlanabilir olacak. Ekranda 60 Hz yenileme hızı olacak. Bunun yanında hafif bir kavisi olacak. Selfie kamerası da üst kısmında bulunacak. Kamera sol üst köşede bulunuyor. Kaynağa göre 120 Hz hızı olacak. Kamera özelliklerine bakacak olursak, dış ekranda 32 megapiksel kamera olacak. Arkadaki kamera ise 50 megapiksel olacak ve üçlü kamerası bulunacak. Kamera çıkıntısı Reno6 modeline benzeyecek.

Oppo Oppo katlanabilir telefon