Oppo, UEFA ile iki yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı

TAKİP ET

Oppo bugün UEFA ile yeni bir ortaklık duyurdu. Teknoloji şirketi, çok popüler olan UEFA Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere birçok turnuvada ürünlerinin reklamını yapacak. Anlaşma önümüzdeki iki sezonu kapsıyor.

Reklam
Reklam

Oppo, anlaşmanın bir parçası olarak, yayın arka planlarında, stadyumlardaki reklam panolarında ve ayrıca Şampiyonlar Ligi, Süper Kupa, Futsal Şampiyonlar Ligi Finalleri ve Gençlik Ligi Finallerinin web sitesi ve sosyal medyadaki kilit konumlarında markasının görünürlüğünün keyfini çıkaracak.

Oppo Global Pazarlama Başkanı William Liu, şirketin “hayatın zorluklarına yardımcı olmak için yeniliğin gücüne inandığını” ve UEFA'nın zorluklar karşısında savaşma arzusuyla sinerjinin mükemmel bir ortaklık olduğunu söyledi.

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein, Liu'nun sözlerini doğruladı ve her iki tarafın da “dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarını birbirine bağlamak ve onlara ilham vermek” için birlikte çalışmaya istekli olduğunu yineledi.

UEFA ile ortaklık, Çinli üretici için bir başka önemli anlaşma. Daha önce şirketin teniste Wimbledon ve Roland-Garros ile ve Uluslararası Kriket Konseyi ile çalıştığını gördük. Oppo ayrıca FC Barcelona ile kısa bir süre ortaklık yaptı ve 2019'da imza mavi ve kırmızı renklerde markalı bir Oppo Reno 10x Zoom bile gördük .