Optisyenler için beklenen haber! Kadronun geleceği tarih belli oldu, kaç optisyen atanabilecek?

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, milyonlarca optisyenin beklediği haberi sonunda açıkladı. Optisyenlere de kadro geliyor. Kaç kişi atanacak? Merak edilen tüm detaylar…

Sağlık çalışanı kategorisine giren ancak birçok ilde sağlık çalışanlarının faydalandığı imkanları dahi kullanamayan optisyenlerin bugüne kadar devlete ataması gerçekleşmemiş. Milyonlarca optisyen bir gün kadro gelecek ümidi ile beklemekte. Artan ekonomik kriz ve enflasyon sorunu ile mücadele edip bir şekilde başarıyı yakalayanlar kendi işini kuruyor, ülke genelinde yaşanan sorunların rüzgarına kapılanlar ise geçim sağlayabilmek için farklı mesleklere yönelmeye başlıyor.

Milyonların beklediği haber geldi; optisyenlere kadro mu geliyor?

Sağlık çalışanı kategorisinde yer alan ancak sağlık çalışanların asunulan birçok imkandan faydalanamayan optisyenler, pes etmeden bir gün kendilerine de kadro geleceği ümidi ile beklemeye devam ediyor.

Optisyenlere kadro ne zaman gelecek?

Gündemde milyonların beklediği “optisyenlere kadro geliyor” iddiaları dolaşıyor. Ancak konu ile ilgili resmi kurum ya da kuruluşlardan net bir açıklama ya da bilgi gelmiş değil. Ancak milyonlarca optisyen tek 1 kişi dahi olsa sağlık çalışanı olarak kadroya atanma hakkından faydalanmak istiyor.