Ordu'da 2 çocuğunun annesini borç para yüzünden diri diri ateşe verdi!

TAKİP ET

Ordu Fatsa'da boşandığı eşi Elvan Sözkesen'in evine giden Erkan Emiroğlu, borç para meselesi yüzünden tartıştığı 2 çocuğunun annesini üzerine yanıcı madde jel dökerek diri diri ateşe verdi.

Reklam
Reklam

Olay Ordu'nun Fatsa ilçesine Dolunay mahallesinde meydana geldi. Bir süre önce aralarından anlaşmazlık yaşayan Erkan Emiroğlu (38) ile Elvan Sözkesen (38) boşanmaya karar vermişlerdi. Evleri ayıran çiftin 2 çocuğu annesinde kalan boşanma davası sonrasında ayrılan çift ayrı evlerde yaşamaya başlamışlardı.


Geçtiğimiz gün saat 09.00 sıralarında eski eşi Elvan Sözkesen'in evine giden Erkan Emiroğlu, eski eşiyle maddi sebeplerden olduğu ileri sürülen bir tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2 çocuğunun annesinin üzerine yanıcı jel madde döken Erkan Emiroğlu, eski eşini diri diri yakmaya başladı.

Alevler içinde kendisini yerlere atan Elvan Sözkesen'in attığı yardım çığlıklarını duyan komşuları hemen kadının yardımına koşarken bidonlarla su taşıyan komşular Sözkesen'in üzerindeki alevleri söndürmeyi başardı. Durum hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi.


Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri vücudunda ikinci derece yanık oluşan talihsiz kadını ambulansa alarak Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ilk tedavisi yapılan Elvan Sözkesen, daha sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sözkesen'in burada yanık ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.


POLİS ERKAN EMİROĞLU'NUN GÖZALTINA ALDI


Olaydan hemen sonra kaçan Erkan Emiroğlu ise polis ekiplerinin başlattıkları arama çalışmaları sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolüne götürülen ve ardından Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne alınan Emiroğlu, tamamlanan sorgusu sonrası Fatsa Adliyesi'ne sevk edildi.


Emiroğlu'nun emniyette verdiği ifadesinde eski eşi ile aralarında maddi sıkıntılar yüzünden bir tartışma yaşadıklarını ve verdiği borç parayı ger istemesine rağmen vermediği için böyle bir olay yaşandığını söylediği öğrenildi.

Erkan Emiroğlu, daha sonra çıkarıldığı adli makamlarca 'canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ordu Erkan Emiroğlu Elvan Sözkesen diri diri yaktı