Organize İşler dizi oluyor! Organize İşler dizi oyuncuları ve karakterler

TAKİP ET

Organize İşler filmi yayınlanmasının ardından büyük ses getirdi. 2005 yılında vizyona giren Organize İşler filminin yönetmen koltuğunda oturan başarılı isim Yılmaz Erdoğan yoğun ilgi üzerine filmin diziye dönüşmesi için çalışmalara başladı. Organize İşler dizisinin oyuncuları kimler olacak? Organize İşler dizisi konusu nedir? Organize İşler dizi kadrosu?

Reklam
Reklam

Beyaz perde de seyirciyle buluşan Organize İşler filmi beğenileri topladı. Seri haline gelen filmin dizisinin yapılmasına karar verildi. Gözler dizinin oyuncu kadrosuna çevrildi. Organize İşler dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri haberimizde yer almaktadır.  Organize İşler filminde olduğu gibi dizi çerisinde de kaçakçılık, hırsızlık, dolandırıcılık gibi konulara değinilmesi bekleniyor. Merakla beklenen Organize İşler dizisinin oyuncuları ve karakterler şöyledir; 

Organize İşler dizisi oyuncuları kadrosu

Yılmaz Erdoğan (Asım Noyan)

Organize İşler dizinin hem yönetmeni hemde başrol oyuncu olan Erdoğan, 1967 yılında Hakkari'de dünyaya gelmiştir. Bir Demet Tiyatro isimli televizyon dizisi ile kendini tanıtan Yılmaz Erdoğan birçok yapımda yer alıp şiir kitapları çıkartmıştır. 

Okan Çabalar (Taklacı Ziya)

1980 yılında İzmir'de dünyaya gelen Okan Çabalar, üniversite eğitimini tamamlamasının ardından amatör tiyatro çalışmalarında yer almıştır. 2009 yılında ekranların karşına geçen Çabalar, Bahar Dalları dizisinde Ali karakteriyle kendini tanıttı. Devamında birçok yapımda yer aldı. 

Atakan Çelik (Bahadır)

1990 yılında İstanbul'da gözlerini açan Atakan Çelik üniversite eğitimini iktisat üzerinen tamamladıktan sonra Organize İşler 2: Sazan Sarmal da Bahadır karakterine can verdi. Atakan Çelik aynı zamanda iyatro oyunculuğu yaptığı da bilinmektedir. 

Erdem Baş (Dombili Hayri)

1 Ocak 1978 yılında Ordu’da dünyaya gelmiştir. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan Erdem Baş kamera karşısına ilk defa 1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz isimli dizi ile geçmiş ve 1999-2003 yılları arasında dizide MC Erdem karakterini canlandırmıştır. 

Güven Kıraç (İhsan)

5 Nisan 1960 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Güven Kıraç Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli reklam filmlerinde yer olarak sektör adım atan Güven Kıraç’ın profesyonel olarak yer aldığı projesi 1996 yılında yayınlanan Hiç Bana Sordun mu? isimli dizidir. 

Ekin Türkmen (Ecem)

22 Ağustos 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ekin Türkmen üniversite eğitimine Haliç Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Best Model Of Turkey güzellik yarışmasına katılan ve daha sonra usta yönetmen Osman Sınav ile tanışan Ekin Türkmen 2002 yılında yayınlanan Ekmek Teknesi dizisiyle sektöre adım atmıştır.

Cihan Talay (Nektar)

24 Aralık 1984 yılında İstanbul’un Eminönü semtinde dünyaya gelmiştir. 2015 yılında Güldür Güldür Show programı izlemeye giden ve daha sonra sahneye çıktığında izleyicileri güldüren Cihan Talay bu şekilde oyunculuğa adım atmıştır. Aslan Kırklareli’li olan oyunumuz 2016 yılında BKM Mutfak ekibi ile tanışmış ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ye dahil olmuştur.

organize işler dizi organize işler dizi oyuncuları organize işler dizisi ne zaman çıkıyor