Ortaya Karışık İlişkiler film konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Sevilen platformlardan olan Netflix de yoğun ilgi gören Ortaya Karışık İlişkiler filmi beğenileri topladı. Ortaya Karışık İlişkiler filmin konusu ve oyuncu kadrosu da araştırılmaya başlandı. İşte Ortaya Karışık İlişkiler film hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Pandemi döneminde tiyatrolara ve sinema çekimlerine ara verilmişti. Bu nedele yönetmenler kısıtlamaların kalmasını beklemektedir.  Yasakların, maskelerin, mesafelerin yer aldığı belli başlı virüs merkezli yapımlara, belgesel serilerine ilaveten romantizm ve aşkın ön planda olduğu, daha doğru tabirle temas ve bağlantı tutkunlarının mest olacağı erotik ve özel yaşam temalı içeriklerin sayısında da artış olduğu görülüyor. Netflix’in geçtiğimiz aylarda yayınlamış olduğu eş değiştirme konsepti filminin ardından tekrar “mesafe ve engelleri” kaldıran mottosuyla gün yüzüne çıkan platform, Ortaya Karışık İlişkiler’in getirisiyle ilişki, aşk ve cinsellik nezdinde göz kamaştırıcı kurgulara, sahnelere imza atıyor.

Ortaya Karışık İlişkiler film konusu

Film içerisinde romantizm ve aşk oldukça fazla olmasıyla başka durumlarda yaşanmaktadır. Kişilerin cinsel istekleri ve arzuları oldukça ön planda tutulmaktadır. Film de herkesin özgürlüğü ele alınarak devam etse de bazı sahnelerin saçmalığı da görülmektedir. Eğlenceli dakikaların olduğu da 100 dakika içerisinde izlenmektedir. 

ORTAYA KARIŞIK İLİŞKİLER FİLM FRAGMANI

Ortaya Karışık İlişkiler film oyuncu kadrosu ve karakteri

Raúl Arévalo – Jaime

Ernesto Alterio – Alberto

Luis Callejo – Paco

Ricardo Gómez – Víctor

María León – Alba

Melina Matthews – Belén

Ana Milán – Anfitriona

Anna Castillo – Clara

Pilar Castro – Claudia

Álvaro Cervantes – Raúl

Carlos Cuevas – Iván

Verónica Echegui – Ana

ortaya karışık ilişkiler film konusu ortaya karışık film ortaya karışık ilişkiler oyuncu kadrosu