Osman Arpacıoğlu kimdir? Fenerbahçeli eski milli futbolcu Osman Arpacıoğlu vefat etti

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin unutulmaz forvetleri arasında yer alan Osman Arpacıoğlu'ndan kötü haber geldi. Fenerbahçeli eski milli futbolcu Osman Arpacıoğlu vefat etti. Osman Arpacıoğlu kimdir? Bu haberimizde merhum Osman Arpacıoğlu'nun vefatına ilişkin detayları sizler için derledik. İşte Osman Arpacıoğlu hakkında detaylar...

Reklam
Reklam

Fenerbahçe ve Mersin İdmanyurdu takımlarında oynamış olan eski milli futbolcu Osman Arpacıoğlu'ndan üzen haber geldi. Osman Arpacıoğlu'nun hayatını kaybettiği açıklandı. Osman Arpacıoğlu kimdir?

Osman Arpacıoğlu

TFF,konuya ilişkin açıklamada bulundu. Türk futbolu için değerli isimler arasında olan Osman Arpacıoğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız açıklamasında bulundu. ''Merhum Arpacıoğlu'na Allah'tan rahmet ve ailesine başsağlığı diliyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Uzun süre Fenerbahçe ve Mersin idman Yurdu takımlarında oynamış olan Arpacıoğlu 1972-1973 senesinde gol kralı olmuştu. 1968-1974 yılları arasında 13 defa A Milli Futbol takımının formasını da giydi. Bugün ve yarın oynanacak maçlarda onun anısına 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleşecek.

Osman Arpacıoğlu Osman Arpacıoğlu kimdir?