Osmangazi köprüsünde esrarengiz olay! Bursalı işadamı kayıplara karıştı

TAKİP ET

Osmangazi köprüsü üzerinde bırakılarak gidilmiş ,kapıları açık halde bırakılan araç sahibi Bursalı işadamı denizde aranıyor.

Reklam
Reklam

Osman Gazi Köprüsünde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde Osmangazi köprüsü üzerinde park halinde bırakılan bir cipi fark eden sürücüler, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler köprü güvenlik elemanları ile yaptıkları incelemede kapıları açık halde bırakılan Bursa plakalı cipin yolcu koltuğuna bırakılmış, Erhan Ersoy adına düzenlenmiş kimlik ve ehliyet ile bir adet cep telefonu ve kağıt 5 lira buldu. İlk tespitte Ersoy'un intihar etmiş olma ihtimali üzerine polis ekipleri sahil güvenlik ve deniz polisi ile birlikte denizde arama başlattı. Kayıplara karışan işadamı ekipler tarafından her yerde aranıyor.

Öte yandan 42 yaşındaki Bursalı işadamı Erhan Ersoy'un evli ve çocuk sahibi olduğu, Bursa'da ve İstanbul'da çok sayıda AVM'de fırınlarının bulunduğu öğrenildi. Polis Erhan Ersoy'un ailesine ulaşıp yakınlarına olayla ilgili bilgi verdi. Ersoy'un haberini alan ailesinin olay yerine gittiği belirtildi.

İşadamı Kayıp Osmangazi Köprüsü