Osmaniye'de bir anda yanmaya başlayan yolcu otobüsü alev topuna döndü!

TAKİP ET

Osmaniye'de seyir halinde ilerlerken motor kısmında yangın başlayan bir yolcu otobüsü, yolcuların hızlıca tahliye edilmesi sonrası bir anda alev topuna döndü. Meydana gelen olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

Reklam
Reklam

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunda dün akşam saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Mersin-Batman seferini yapan Faysal Ş. idaresindeki bir yolcu otobüsü Toprakkale gişelerine doğru ilerlerken motor kısmında yangın çıktığı fark edildi. Otobüsü sürücüsü yangını fark eder etmez otobüsü hemen yolun sağına çekti.



Otobüsün içindeki yolcular kısa sürede otobüsten tahliye edilirken, yangının bir anda büyümesi sonucu otobüs alev topuna dönerek yanmaya başladı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

Yangın sonrası otobüsün kullanılamaz hale geldiği görülürken, yol kenarında bekletilen yolcular otobüs firmasının temin ettiği başka bir yolcu otobüs ile gidecekleri yere götürüldü. Yangınla ilgili başlatılan incelemenin ise devam ettiği öğrenildi.

 

osmaniye yolcu otobüsü yangın