ÖSYM duyurdu: KPSS 2022 lisans sınavı iptal edildi

TAKİP ET

Soruların sızdırıldığı skandalı ile gündeme gelen KPSS 2022 lisans sınavı tüm Oturumları iptal edildi. ÖSYM'den yapılan açıklamada Ağustos ayında yapılması planlanan KPSS Oturumlarının da ertelendiği duyuruldu.

Reklam
Reklam

31 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen ve soruların sızdırıldığı iddiasıyla gündeme gelen KPSS 2022 lisans sınavının tüm Oturumları iptal edildi. Yeni ÖSYM başkanı Ali Ersoy, yaptığı son dakika açıklamasında KPSS 2022 lisans sınavının iptal edildiğini duyururken aynı zamanda 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılması planlanan KPSS Oturumlarının da ertelendiğini duyurdu.

KPSS'DE YENİ TAKVİM 17 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

Yeni ÖSYM başkanı Ali Ersoy, milyonlarca adayın merak içerisinde beklediği yeni takvim sorusuna da cevap verdi. 31 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen tüm KPSS Oturumlarının iptal edildiğini duyuran Ali Ersoy, 6-7 Ağustos 2022 tarihlerinde ve 14 Ağustos 2022 tarihinde yapılması planlanan KPSS Oturumlarının da ertelendiğini açıkladı.

Ali Arısoy, KPSS'de yeni takvimin 17 Eylül tarihinden itibaren başlayacağını duyururken adaylardan herhangi bir ücret talebinde bulunulmayacağını açıkladı. ÖSYM başkanı Ali Ersoy, yaşanan Bu süreçten dolayı adaylardan özür diledi.