Otobüs durağında bekleyen kadına cinsel organını gösteren şahsın görüntüleri pes dedirtti

TAKİP ET

İstanbul Arnavutköy'de otobüs durağında bekleyen bir kadına cinsel organını göstererek teşhircilik yapan ve kadını rahatsız eden şahıs yakalanarak gözaltına alındı. FETÖ'den ihraç edilen eski bir polis olduğu ortaya çıkan teşhircinin otobüs durağındaki mide bulandıran görüntüleri pes dedirtti.

Reklam
Reklam

İstanbul Arnavutköy’de otobüs durağında bekleyen bir kadına cinsel organını göstererek teşhircilik yapan ve kadını rahatsız eden şahıs yakalanarak gözaltına alındı. FETÖ’den ihraç edilen eski bir polis olduğu ortaya çıkan teşhircinin otobüs durağındaki mide bulandıran görüntüleri pes dedirtti. Kadını rahatsız eden şahıs, kadının çevredekilerden yardım istemesi üzerine olay yerinden kaçtı. Olayı ihbar alan polis ekipleri tarafından yakalanan zanlının ifadesinin ardından adliyeye sevk edildiği ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını bilgisine ulaşıldı. İşte otobüs durağında yaşanan mide bulandıran olayın tüm detayları…

Duraktaki Kadına Cinsel Organını Gösterdi

Olay, geçtiğimiz günlerde İstanbul Arnavutköy’de meydana geldi. İşe gitmek üzere otobüs durağına gelen ve beklemeye başlayan bir kadın, aynı durakta bekleyen bir erkeğin teşhirine maruz kaldı. Durakta buluna n şahsın kendisine cinsel organını göstermesiyle büyük bir şok yaşayan kadın elindeki telefonla şahsı gizlice görüntüledi ve hemen ardından duraktan çıkarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Kadının yardım çağrısının ardından çevredekilerin geldiğini gören şahıs ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

FETÖ’den İhraç Edilen Eski Polis Çıktı

Olayın şokunu atlattıktan sonra polis merkezine giderek olayı anlatan ve telefonundaki görüntüleri göstererek şikayetçi olan talihsiz kadının şikayeti üzerine polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Şahsın Fethullahçı Terör Örgütü’ne üye olmaktan dolayı polislikten ihraç edilen M.A. olduğu tespit edildi. 

Adli Kontrol Şartıyla Serbest

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda iş yerinde gözaltına alınan M.A., polis merkezine götürüldü ve ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.