Otomobil alacaklara Mayıs ayı müjdesi verildi! Volkswagen Polo 150 bin liraya satılıyor: Kaçırılmayacak fırsat açıklandı!

TAKİP ET

Otomobil alacaklar için Mayıs ayı her zaman farklı seçeneklerin bulunduğu bir mevsim olmuştur. 2022 yılı da Mayıs ayı otomobil almayı isteyenlere özel fırsatların bulunduğu bir yıl olarak karşımıza çıkmaktadır.

Reklam
Reklam

Volkswagen Polo marka otomobillerde Mayıs ayı itibariyle gözle görünür bir indirim oranı karşımıza çıkıyor. Bilindiği üzere Volkswagen Polo en çok tutulan modeller arasında yer alıyor. Dolayısıyla bu model araçlar yoğun bir düzeyde ilgi görüyor. Son zamanlarda otomobil fiyatlarında gözlenen artış sonrasında Volkswagen Polo modellerinde de bir artış gözleniyor. Ancak yapılan en son kampanyalar vasıtasıyla artık bu tarz modelleri daha uygun fiyatlı bir şekilde alabilirsiniz.

Opel Insignia ve Fiat Egea Cross'ta görülmemiş 30.000 TL indirim! Herkesin arabası olacak! Sıfır faizle satış başladı


Ucuza araba sahip olmanın formülü belli oldu! ÖTV indirimi nedir? Kimler ÖTV indiriminden yararlanarak 0 vergi ile araç sahibi olabilir?


Hyundai Bayon ve Kia XCeed'lerde araba almayı sağlayacak bomba indirimler! 1.39 faiz ile al 6 ay sonra öde...


Vatandaş akın etti! Fiat Egea, Suzuki Swift ve Citroen C4'te faizler sıfırlandı! Araba aldıran Mayıs kampanyası açıklandı!


Arabası olmayan kalmasın! Ayda 3.000 TL'ye 2022 model Renault yeni Clio! Mayıs kampanyası ile ayaklar yerden kesilecek!




 

Otomobil Alacaklara Özel Banka Kredileri Hazır!


Otomobil alacaklara Mayıs ayı müjdesi verildi! Volkswagen Polo 150 bin liraya satılıyor: Kaçırılmayacak fırsat açıklandı! Şayet Volkswagen Polo model otomobil alacaksanız 150 bin TL peşinatınız varsa pratik bir şekilde kredi kullanarak bu model araçlardan satın alabilirsiniz. Özellikle son zamanlarda son kamu bankalarının düzenlediği kampanyalara bakacak olursak son derece uygun maliyetlerde otomobil kredisi çekebilmeniz mümkün!

Böylece bütçenizi hiç etkilemeden gayet pratik bir şekilde kredi çekerek, hayalinizdeki araca sahip olabilirsiniz.



Bilindiği üzere Mayıs ayıyla birlikte araba markaları da önemli kampanyalara imza atarlar. Özellikle sektörün bu dönemde hızlanması farklı kampanyaların karşımıza çıkıyor olmasını da mümkün kılar. Burada kredi kullanarak araba almak en mantıklı seçenekler arasında yer alır. Ancak kredi çekerken de kredi maliyetini dikkate almak her zaman önerilmektedir. Ancak bu sayede tam da bütçe dostu bir şekilde kredi kullanmanız mümkün hale gelecektir.
 

Volkswagen Polo Modellerinde Hem İndirim Hem de Kampanya Var!


Ülkemizde en çok tutulan modeller arasında yer alan Volkswagen Polo müşterileri özel indirimlerle Mayıs ayında da gündeme oturdu. Bununla birlikte banka kredisi kullanarak da bu model araçları cazip fırsatlarla alabiliyorsunuz. Üstelik bunun için çok vakit ayırmanıza da gerek yok! Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde Volkswagen Polo bayisine uğrayarak işlemleri başlatabilirsiniz. Burada geri ödeme planı yaparken, bütçenize uygun bir şekilde planlama yapmanızı her zaman öneriyoruz.