Our Beloved Summer dizi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Son günlerde oldukça adından bahsettiren Our Belover Summer dizisinin oyuncu kadrosu ve konusuna oldukça ilgi vardır. Dizi içerisinde aşk ve sevginin ön planda tutulmasıyla izleyiciler tarafından merak edilmektedir. İşte Our Beloved Summer dizisi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Lise yıllarında tanışan ve sevgili olan Yeon-Su, Choi Ung ikilisi yıllar sonra beklenmedik zamanda bir araya gelmektedir. Bu yakınlık kendi isteği çerçevesinde yaşanmasa da okuldaki yönetmenlerin “sınıfın birincisi ile sonuncusu arasındaki komedi ve eğitim belgeseli” isimli projesi için yakın olmaları gerekmektedir. Dizinin başlama noktası da bu kabul edilebilir. İşte Our Belover Summer dizisinin detaylar şöyledir;

Our Beloved Summer dizi yorumu

Dizinin başında görülen sessiz sakin bir adam dışarıdan oldukça mutlu görülmektedir. Ailesine ait olan bir restorant da çalışsada sinirden uzak durup sakinliğini korumaktadır. Aynı zamanda ressam olan bu adamın yaşantısı da oldukça lüks olarak devam etmektedir. Fakat maddi durumunu aileisnden saklamaktadır. 

K-drama hayranlarının Our Beloved Summer için beklentileri epey yüksek bir konumda yer almaktadır. İki yırtıcı başrol karakteri daha evvel bir film vasıtasıyla bir araya geldiği için aralarındaki uyum ve ruhun devamlılığı Our Beloved Summer ile sağlanmaktadır.

Dizide oldukça ön planda durulan ikili birbirlerinden nefret ederken bu uygunun aşka dönüştüğüne şahit olmaktadır. Fakat bu aşkın sonunda tekrarda nefret edilerek ayırılık yaşanması da görülmekedir. 

Our Beloved Summer dizi tanıtımı

Geu Hae Urineun dizi oyuncu kadrosu ve karakterler 

Kim Da-Mi – Gook Yeon Soo

Kim Sung-cheol – Kim Ji Woong

Lee Joon-hyuk – Jang Do Yul

Seo Jung-Yeon – Lee Yeon Ok

Hye-Won Jeon – Jung Chae Ran

Park Won-Sang – Choi Ho

Kim Mi-Kyung – Kang Ja Kyung

Our Beloved summer dizi konusu our beloved summer