Oyun oynamak için girdiği çamaşır makinesi sonu oldu!

TAKİP ET

Kastamonu'da 5 yaşında bir çocuk oyun oynamak için girdiği çamaşır makinesinde feci şekilde can verdi

Reklam
Reklam

Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Çay mahallesinde korkunç bir olay meydana geldi. 5 yaşındaki Mert E., evde oyun oynarken annesinden habersiz çamaşır makinesinin içine girdi. 

O sırada küçük Mert'in annesi Nuran E., oğlunun makinenin içine saklandığından habersiz çamaşırların yıkanması için çamaşır makinesini çalıştırdı. Makineyi çalıştırdıktan sonra makineden gelen seslerden şüphelenene anne, makineyi durdurdu ve kapağı açınca oğlunu makinenin içinde gördü.



Anne Nuran E. oğlunu yaralı halde makinenin içinden çıkardı ve hemen durumu 112 Acil Yardım Hattı'na bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri küçük çocuğu ambulansa alarak Araç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan küçük Mert, daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Doktorların tedavi altına aldığı küçük çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aile küçük oğullarının hayatını kaybetmesi haberini aldıktan sonra yıkılırken olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı bir soruşturma başlattı. 5 yaşındaki talihsiz çocuğun cansız bedeni ise morga kaldırıldı.

kastamonu çamaşır makinesi 5 yaşında çocuk