Oyuncu Aysan Sümercan kimdir? Aysan Sümercan nereli, kaç yaşında?

TAKİP ET

Oyuncu Aysan Sümercan kimdir? Aysan Sümercan nereli? Aysan Sümercan kaç yaşında? Aysan Sümercan evli mi? Aysan Sümercan hangi dizilerde oynadı? Aysan Sümercan hangi filmlerde rol aldı? Herkes oyuncu ve tiyatrocu Aysan Sümercan'ın hayatı hakkındaki ddetayları merakla araştırıyorlar.

Reklam
Reklam

Herkesin merak konusu olan oyuncu Aysan Sümercan’ın hayatı hakkındaki detaylar merakla araştırılıyor.

Aysan Sümercan kimdir?

20 Temmuz 1942 tarihinde Kırıkkale ilinde dünyaya gelen Aysan Sümercan, Tiyatro eğitimini stanbul Belediye Konservatuvarında almıştır. Buranın ardından Ankara Sanat Tiyatrosu’nda profesyonelliğe adım atmıştır. Yaşantısını uzun seneler Ankara’da sürdürmüş ardından İstanbul iline yerleşmeye karar vermiştir. Son derece güzel Fransızca bilen Aysan Sümercan’ın 1 oğlu vardır.

Aysan Sümercan hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Herkesin merak konusu olan bir konu da Aysan Sümercan’ın hangi dizi ve filmlerde rol aldığıdır. Aysan Sümercan şimdiye kadar Cahide, Güz Güneşi, Kızlar Yurdu, Benim İçin Ağlama, Kınalı Kar, Sırlar Dünyası, Emret Komutanım, Belalı Baldız, Nilgün, Azap Yolu, Bitirim Karınca, Düş Yakamdan, Samanyolu, Geniş Aile, Devrimden Sonra, Son, Kayıp Şehir, Bedel, Zilin Sesi, Deccal, İyi Biri, Kesik, Cesur, Dedemin İnsanları, Öldür Beni, Recep İvedik 2 ve Deccal 2 gibi hem dizi hemde sinema filmlerinde rol almıştır. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır.

Asya sümercan Asya Sümercan kim