Oyuncu Billur Kalkavan'ın kansere yakalandığı Hamdi Alkan'ın paylaşımı ile açığa çıktı! Hastalık sürecini kendisi anlattı

TAKİP ET

Usta oyuncu Hamdi Alkan'ın paylaşımı ile oyuncu Billur Kalkavan'ın kansere yakalandığı ortaya çıktı. covid-19 tedavisi sırasında akciğer kanseri olduğu tespit edilen Billur Kalkavan hastalık sürecini ve yaşadığı zorlukları anlattı. Kovid-19 sayesinde hastalığın Erken teşhis edildiğini söyleyen Billur Kalkavan, Belki de virüse yakalanmasaydı çok geç teşhis edileceğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Hamdi Alkan'ın yaptığı paylaşım sonrasında bir döneme damga vuran oyuncu Billur Kalkavan’ın akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Yaklaşık bir buçuk aydır akciğer kanseri nedeniyle tedavi gören Billur Kalkavan, yaşadığı sıkıntıları anlattı. Kemoterapi tedavisi gören ve saçlarını da kaybeden Billur Kalkavan, koronavirüs tedavisi sırasında hastalığın fark edildiğini söyledi. Billur Kalkavan, “Belki de Hasta olmasaydım çok geç teşhis edilecekti” dedi.
 

Hamdi Alkan sosyal medyada paylaştı

Usta oyuncu Hamdi Alkan dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi hayrete düşürdü. Billur Kalkavan ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Hamdi Alkan “Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billurcuğum. Daima yanındayım” dedi. Hamdi Alkan'ın bu paylaşımında güzel oyuncu Billur Kalkavan’ın saçlarının döküldüğü ve kansere yakalandığı da ortaya çıktı.
 

Akciğer kanseri nedeniyle tedavi görüyor

Hamdi Alkan'ın paylaşımı sonrasında açıklama yapan ve akciğer kanserine yakalandığını söyleyen Billur Kalkavan yaklaşık bir buçuk aydan bu yana kemoterapi aldığını açıkladı. Kemoterapi nedeniyle saçları da dökülen Billur Kalkavan, Ocak ayında koronavirüse yakalandığını ve ayakta atlattığını ancak sonrasında nefes alıp vermedin de bir sorun olduğunu bu nedenle de doktora başvurduğunu söyledi. Sigara bile kullanmadığını hatta bugüne kadar nezle bile olmadığını söyleyen Billur Kalkavan, COVİD 19’un hasar bıraktığını düşündüğünü söyledi. Ardından hastanede film çekildiğini belirten Billur Kalkavan teşhis konulduktan sonra ameliyat yerine kemoterapinin uygun görüldüğünü ve şu anda 3 kemoterapiye alacağını dile getirdi. Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisinin yürütüldüğünü belirten Kalkavan, şu anda sürecin çok güzel ilerlediğini ifade etti. Billur Kalkavan açıklamasının devamında, “Bir anlamda koronaya müteşekkirim, hastalanmasam belki de kanseri çok daha geç fark edecektik.” dedi.
 

“Aramayın, mesaj atmayın”

Billur Kalkavan tedavi sürecinin devam ettiğini belirterek Hamdi Alkan ile çekilen fotoğrafın sonrasında çok sayıda arama ve mesaj aldığını söyledi. Sosyal medya hesabından Hamdi Alkan ile çekilen fotoğrafını Kendisi de paylaşan Kalkavan, 'Bugün Hamdi Alkan'ım ziyaretime geldi ve izin istedi 'paylaşabilir miyim' diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Valla çok mutlu oldum Allah razı olsun. Ben fotoğrafı biraz düzelttim ama kusura bakmayın. Bir ricam var 'lütfen aramayın mesaj atın, çok yoruluyorum.' ifadelerini kullandı.