Oyuncu Burcu Biricik: "Biz size altınızda donunuz var mı diye soruyor muyuz?"

TAKİP ET

Eski MHP milletvekili Ahmet Çakar, ünlü oyuncu Melis Sezen'in ödül törenindeki kıyafetini şu sözlerle eleştirdi: 'Göğüs dekoltesi göbeğine kadar inmiş, sutyen yok. Bu ahlaksızlığın daniskası değil mi?' Camdaki Kız'ın Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik Çakar'a sert bir tepki verdi. Açıklamasında 'Biz altınızda donunuz var mı diye size soruyor muyuz?' dedi.

Reklam
Reklam

MHP eski milletvekili olan Ahmet Çakar, ünlü oyuncu Melis Sezen’in Altın Kelebek Ödül töreninde seçtiği kıyafeti sert sözlerle eleştirdi. Bunun üzerine sosyal medya üzerinden buna karşı çıkan birçok tepki geldi.
“Komik olmayın”
Eski milletvekili Ahmet Çakar, ünlü oyuncu Melis Sezen’in dekolteli elbisesine yaptığı yorumla herkesi şoke etti. Ahmet Çakar konuşmasında “Geçen gün onu galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş ki bu kanunen suç. Göğsü tamamen açık, toplum içinde kendini gösteriyor, yani sutyen yok, dekolte göbeğe kadar inmiş” demesinin akabinde çok büyük bir tepki aldı.
Camdaki Kız’ın sevilen oyuncusu Burcu Biricik yaptığı paylaşımla cevap verdi;
“Beyefendiler biz soruyor muyuz size, altınızda donunuz var mı diye? Sormuyoruz, çünkü bizi ilgilendirmez. Sormuyoruz, çünkü bizim üzerimize vazife değil! Siz de üzerinize vazife olmayan konulardan rica ediyorum artık uzak durun! Sanıyor musunuz ki böyle konuştuğunuz zaman sizin uygun gördüğünüz biçimde giyineceğiz. Yapmayın, komik olmayın!”